Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Ceturtdien sāks tirgot biļetes uz Brieža-Glovacka cīņu

Ar rītdienu sāksies biļešu tirdzniecība uz Latvijas labākā boksera Maira Brieža pusfināla cīņu Pasaules boksa supersērijā pret poli Kšištofu Glovacki, informēja sacensību rīkotāji.

Abu duelis pirmā smagā svara kategorijas (līdz 90,7 kilogramiem) ietvaros notiks 15.jūnijā Arēnā Rīga, turklāt tajā pašā vakarā notiks arī otrs pusfināls starp Kubas bokseri Junieru Dortikosu un amerikāni Endrū Tabiti.

Ar piektdienas plkst.11 bilesuserviss.lv vietnē būs iespējams iegādāties biļetes uz šo boksa cīņu vakaru. To cena - sākot ar 29 eiro.

Pašlaik 34 gadus vecais Briedis 26 cīņās guvis 25 uzvaras, 18 gadījumos virsroku gūstot ar nokautu. Tikmēr 32 gadus vecais Glovackis 32 cīņās izcīnījis 31 panākumu, no kuriem 19 bijuši ar nokautu.

Tikmēr 32 gadus vecais Dortikoss karjeras laikā guvis 23 uzvaras 24 cīņās (21 ar nokautu), kamēr 29 gadus vecais Tabiti visās 17 cīņās, 13 gadījumos to paveicot ar nokautu.

"Pasaules boksa supersērija atgriežas Rīgā, pateicoties lieliskajiem Latvijas faniem, kuri ir pierādījuši savu mīlestību un kaisli pret boksu," pauda Briedis. "Latvija būs redzama visā pasaulē, un es darīšu visu iespējamo, lai valsti darītu lepnu un sasniegtu finālu."

Slavinošus vārdus Latvijas publikai veltīja arī Glovackis.

"Fani Rīgā ir fantastiski. Es Arēnā Rīga aizvadīju vienu no cīņām, kad Briedis pirmajā sezonā boksējās pret Maiku Peresu. No tā laika atceros, ka arēnā bija brīnišķīga atmosfēra, bet es uz Rīgu dodos pēc uzvaras, tāpēc Briedim ir jābūt gatavam uz īstu karu," uzsvēra Glovackis.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Briedis novembrī supersērijas ceturtdaļfināla duelī pēc punktiem pārspēja Vācijas pārstāvi Noelu Gevoru, kurš pazīstams arī ar vārdu Norairs Mikaeljans. Latvietis pēc šīs cīņas savā īpašumā ieguva Pasaules Boksa padomes (WBC) Dimanta jostu.

Tikmēr Glovackis savā ceturtdaļfināla cīņā pēc punktiem pieveica krievu Maksimu Vlasovu, vienlaikus savā īpašumā iegūstot arī Pasaules Boksa organizācijas (WBO) pagaidu čempiona jostu.

Briedis iepriekšējā sezonā abas savas cīņas supersērijā aizvadīja Rīgā, ceturtdaļfinālā pārspējot kubieti Peresu, bet pusfinālā zaudējot nākamajam čempionam Oleksandram Usikam no Ukrainas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi