Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Cīkstone Grigorjeva ir otrā bērna gaidībās

Divreiz par Latvijas gada sportisti atzītā cīkstone Anastasija Grigorjeva gaida savu otro bērniņu, tomēr ir apņēmības pilna pilnvērtīgi sagatavoties Parīzes olimpiskajām spēlēm, vēstīts februāra Sporta Avīzē.

Grigorjeva piedalījusies trijās olimpiskajās spēlēs, tomēr viņai allaž nedaudz pietrūcis, lai aizsniegtos līdz godalgai un piepildītu savu sapni. Pirms pusotra gada Tokijā daugavpiliete, neskatoties uz traumu, tika līdz bronzas cīņai, bet tajā piedzīvoja sāpīgu neveiksmi. Sportiste stāsta, ka pagājušā gada pirmā puse viņas dzīvē bijusi smaga un nesusi daudz pārmaiņu, tomēr uzsver, ka olimpiskos mērķus nav atmetusi. “Patiesībā viss iet pēc plāna, jo šo gadu tāpat domāju veltīt savai veselībai, rehabilitācijai. Tagad arī ģimenes pieaugumam, un esmu pateicīga par visu, kas noticis,” saka četrkārtējā Eiropas čempione un divu pasaules čempionāta bronzas medaļu īpašniece.

2018. gada novembrī Grigorjeva pasaulē laida dēlu Alanu un arī tolaik veiksmīgi apvienoja mātes pienākumus ar gatavošanos olimpiskajām spēlēm. “Tāpat kā ar pirmo bērniņu, turpinu trenēties, samazinot slodzes un vairāk pievērošot uzmanību rehabilitācijai. Gatavošanās process mazliet pamainās un skaidrs, ka būs vēl izaicinošāks, taču dzīve iemāca, ka varam saplānot daudzas lietas. Kā tas izdosies, parādīs laiks, taču esam apņēmības pilni sasniegt savus olimpiskos mērķus, bet jau kuplākā skaitā,” cīkstone saka, ka šobrīd viņas prioritāte ir mazulis, veselība un ģimene.

Vairumā vasaras sporta veidu tieši šogad sākas skrējiens pēc ceļazīmēm uz Parīzes olimpiskajām spēlēm. Sporta Avīze februārī ieskatījās, cik daudz mūsu atlētu pamatoti cer braukt uz Francijas galvaspilsētu un kā četrgades nozīmīgāko sporta sacensību dalībnieku noteikšanā turpina mainīties uzsvari. Latvija allaž bijusi pirmrindiece jaunu olimpisko sporta veidu un disciplīnu apguvē un līdzīgi mērķi ir arī pašlaik, jo pat divi Latvijas dueti izteikuši klusas cerības piedalīties 35 kilometru jauktajā soļošanas stafetē.

“Redzu, ka olimpiskais mērķis ir sasniedzams, ko parādīja arī Latvijas čempionāts,” saka Anita Siliņa, kuru agrāk pazinām ar uzvārdu Kažemāka. Viņa pirms 2016. gada spēlēm Riodežaneiro bija izpildījusi kvalifikāciju maratona disciplīnā, bet noslēgumā tomēr palika rezervistes statusā. Sportistes balsī arī pašlaik jūtams rūgtums par septiņus gadus seno vēsturi un šoreiz olimpisko mērķi mēģinās sasniegt pārī ar pēdējo gadu mūsu valsts vadošo soļotāju Arni Rumbenieku. Otrajā soļotāju pārī, iespējams, varētu startēt olimpisko atmosfēru jau izbaudījušie Ruslans Smolonskis un Agnese Pastare.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi