Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Dainis Dukurs turpinās vadīt Siguldas bobsleja un kamaniņu trasi

Šovasar Siguldas trasē gaidāmi būtiski rekonstrukcijas darbi, kurus plānots pabeigt līdz ar nākamās sezonas sākumu. 2015.gadā Siguldas trasē notiks pasaules čempionāts kamaniņu sportā.
Dainis Dukurs tupinās pildīt Siguldas bobsleja un kamaniņu trases valdes locekļa pienākumus, lai arī pērnā gada nogalē bija iesniedzis atlūgumu.

Trases dalībnieku sapulcē pieņemts lēmums par Dukura darba turpināšanu trases valdē, kā arī nolemts vērtēt iespējas stiprināt trases vadību un organizatorisko struktūru, lai nodrošinātu trases darbības nepārtrauktību, kā arī pieņemto lēmumu un sākto darbu pēctecību, portālu Diena.lv informēja Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM).

Pagājušā gada decembra beigās Dukurs paziņoja, ka pēc 19 gadu darba pārtrauks pildīt Siguldas bobsleja un kamaniņu trases direktora pienākumus un iesniedza atlūgumu, lai pilnībā koncentrētos savu dēlu Martina un Tomasa startam Soču olimpisko spēļu skeletona sacensībās.

Pirms olimpiskajām spēlēm izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete (Vienotība) un Dukurs vienojās, ka pie sarunas par Dukura iespējām turpināt pildīt trases valdes locekļa pienākumus atgriezīsies pēc Olimpiādes.

IZM iepriekš uzsvērusi, ka atzinīgi vērtē Dukura līdzšinējo darbību amatā un ir ieinteresēta, lai arī turpmāk amata pienākumus pildītu profesionāls un kompetents cilvēks.

Dukurs par Siguldas trases direktoru kļuva 1994.gadā.

Soču olimpiskajās spēlēs Daiņa Dukura trenētais Martins Dukurs skeletonā izcīnīja savu otro olimpisko sudrabu karjerā, bet vecākais no brāļiem Dukuriem Tomass ierindojās ceturtajā vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi