Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Dekmeijere ar rezultātu nav mierā, vajadzējis sasniegt vairāk

Līga Dekmeijere kopā ar Lielbritānijas tenisisti Jeļenu Baltaču Austrālijas atklātā čempionāta dubultspēļu otrajā kārtā izstājās pretinieču taktiski gudrās spēles dēļ, kas zaudējušo duetu atstāja neziņā pareizo risinājumu meklējumos.Krieviete Marija Kiriļenko un Polijas tenisiste Agneška Radvanska nospēlēja ļoti gudri, aģentūrai BNS pēc zaudējuma teica Dekmeijere.

Turklāt zaudējums tika piedzīvots spēlē, kur viss tika darīts pareizi, taču izspēlēs pietrūka noslēguma, lai gūtu punktus, stāstīja Dekmeijere. Viņa nedaudz mulsi sprieda, ka šādā situācijā pat grūti pateikt, kā varēja pavērst cīņas gaitu sev par labu. "Visu darījām pareizi, viss gāja kā nākas, bet noslēguma nebija," viņa piebilda.Ar tikšanu līdz otrajai kārtai Dekmeijere nepavisam nav apmierināta, sakot, ka vajadzēja sasniegt vairāk, lai arī pretinieces bija spēcīgākas nekā citkārt. "Savu plānu es nepiepildīju," piemetināja viņa.Iespējas aizķerties spēlē bija otrā seta vidū, tomēr tās palika neizmantotas, jo tik un tā nekādi neizdevās izspēles nobeigt sev par labu, teica Latvijas tenisiste. Ar Baltaču laukumā abas labi sapratušās, taču par daudz kļūdījušās un nespēja rast pareizos risinājumus.Dekmeijerei iepriekš redzētais Kiriļenko un Radvanskas pāris neatstāja iespaidu, ka pretiniecēm neko īsti nevarēs padarīt. Turklāt Kiriļenko laukumā līdzinājās kara zirgam, kas piedzīvojis ne vienu vien kauju - ne tik daudz ķermeņa vietu krievietei bija brīvas no plāksteru tinumiem, taču viņa tik un tā nospēlēja lieliski, lai arī pēc pirmā seta neiztika bez medicīniskās pauzes."Viņa [Kiriļenko] ir ļoti laba dubultspēļu spēlētāja, bet par Radvansku [dubultspēlēs] neko daudz nezinājām. Domājām, ka uz viņu [Radvansku] varēsim pabeigt punktu izspēli, taču viņa negaidīti daudz atsita," bilda Dekmeijere. "Man bija problēmas ar serves uzņemšanu. Bija ļoti vējains un laikam jau tādēļ neizdevās noķert ritmu," viņa piebilda.Austrālijā Dekmeijere turpinās gatavoties Federācijas kausa izcīņai, kas Latvijas komandai Eiropas/Āfrikas zonas I grupā risināsies februāra sākumā Portugālē. Turpmākie turnīri Dekmeijerei paredzēti Parīzē, Dubaijā un ASV. Ar Baltaču Dekmeijere varētu turpināt spēlēt "Grand Slam" turnīros, bet citviet Latvijas tenisistei būs citas partneres. Ja bieži mainās pārinieces, pasaules rangā dubultspēlēs var tikt līdz piecdesmitniekam, bet augstāk gan diez vai, uzskata Dekmeijere. Lai izveidotos pastāvīgs pāris, daudz kam ir jāsakrīt - ir būtiski, ar ko kopā trenējies, kas ir tavs aģents, kur gribi spēlēt, kur dzīvo, un tās nebūt nav vienīgās lietas, paskaidroja Latvijas tenisiste.Jau ziņots, ka cīņā par vietu gada pirmā "Grand Slam" turnīra trešajā kārtā Dekmeijere/Baltača zaudēja divos setos ar 0-6, 2-6. Iekļūšana otrajā kārtā Dekmeijerei ir karjerā atkārtots labākais panākums "Grand Slam" turnīros.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bost...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi