Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Dobrecovs/Ļevčenko Eiropas kausā Standartdejās iekļūst desmitniekā

Latvijas vicečempioni Romāns Dobrecovs un Violeta Ļevčenko pagājušajā nedēļas nogalē Rumānijas pilsētā Timišoarā notikušajā Eiropas kausā Standartdejās (ST) iekļuva pusfinālā un izcīnīja desmito vietu, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Pagājušajā gadā Eiropas čempionātā un šogad jūlijā pasaules čempionātā ST dejās Romāns Dobrecovs un Violeta Ļevčenko iekļuva ceturtdaļfinālā, abos esot labāko divdesmitniekā. Tāpēc Eiropas kausā, kur valsti pārstāv tikai viens pāris un nepiedalās vairāki pasaules vadošie pāri, Latvijas vicečempioni mērķēja uz fināla sešinieku.

Romāns ar Violetu pārvarēja pirmās divas kārtas – astotdaļfinālu un ceturtdaļfinālu – un iekļuva pusfināla divpadsmitniekā ar septīto rezultātu, saglabājot labas cerības uz finālu. Taču kāroto mērķi diemžēl neizdevās sasniegt, kaut arī Latvijas pāris parādīja labu sniegumu. Arī paši dejotāji atzina, ka neiekļūšana finālā viņiem bija pārsteigums.

Pirmais trijnieks pārsteigumus neradīja. Uzvarēja galvenie favorīti – Lietuvas otrais pāris un pasaules čempionāta 8. vietas ieguvēji Georgijs Kalašņikovs/Domile Semeskevičute. Sudrabs pagājušā gada pasaules čempionāta pusfināla pārim – Rumānijas vicečempioniem Paulam Redničam/Roksanai Lucačiu, bet trijnieku noslēdza poļi Bartolomejs Škutņiks/Agata Brihi. Savukārt piektie bija bulgāri, kas pasaules čempionātā pērn ierindojās ar Dobrecova/Ļevčenko, bet fināla sešinieku noslēdza ukraiņi, kuri pirms mēneša Štutgartē Grand Slam turnīrā palika vairāk nekā trīsdesmit vietas aiz Latvijas pāra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi