Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +26 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Ežu kausi regbijā aizceļo uz Kaļiņingradu un Lietuvu

Sestdien, 15. septembrī, RFS stadionā risinājās jau 16. Ežu kausu izcīņa jaunatnes regbijā, kurā piedalījās Krievijas, Lietuvas un Latvijas jaunie ovālās bumbas censoņi.
Sacensības notika divās vecuma grupās – U13 un U15. Jaunākajā vecuma grupā U13 RFS/Eži/LMT komanda spēlēja B grupā, izcīnot uzvaras pār Šauļu Baltrex (Lietuva) ar 10:5, pār Kaļiņingradu (Krievija) 20:0 un spēlējot neizšķirti 5:5 ar Šiauliai (Lietuva). Pusfinālā cīņā par pirmo vietu Eži ar 10:5 pārspēja Kauņas Ažuolas (Lietuva), bet finālā vēlreiz mērojās spēkiem ar Kaļiņingradas jaunajiem regbistiem, šoreiz atzīstot sāncenšu pārākumu ar 5:10 un rezultātā izcīnot otro vietu. Par labāko spēlētāju Ežu rindās tika atzīts Ričards Iesalnieks.

Savukārt vecākajā vecuma grupā U15 RFS/Eži/LMT startēja C grupā, ar 10:0 uzvarot Šiauliai un ar 15:0 Imanta/Piekūni, iekļūstot finālturnīrā par pirmo līdz sestajai vietai. Šajā sacensību fāzē Eži cīnījās neizšķirti 5:5 ar Šauļu Vairas (Lietuva), nospēlēja neizšķirti 10:10 pret Miesniekiem un cīnījās neizšķirti 10:10 pret Kauņas Ažuolas. Savukārt ar 10:0 tika uzvarēti Šiauliai jaunie regbisti, bet ar 0:15 atzīts Šauļu Baltrex pārākums. Rezultātā Eži izcīnīja trešo vietu, bet pirmie bija Baltrex jaunie regbisti. Par labāko spēlētāju Ežu sastāvā tika atzīts Filips Mudulis.

RFS/Eži/LMT treneris Juris Straume:
– Puikām bija pietiekami daudz spēļu, to atļāva sacensību formāts. Nedaudz sacensības pabojāja lietus. Toties U13 vecuma grupā mēs pārspējām Lietuvu – tas priecē. Jo vairāk spēļu, jo labāk jaunie regbisti spēlē. Ar Lietuvas komandām vajadzētu uzspēlēt vēl. Labi, ka nebija nopietnu traumu, tikām cauri ar izbīli. Spēlējām uz ļoti laba laukuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Karalis uz māla kājām

Ja tā bija pēdējā reize, es to izbaudīju – mājienu par iespējamo atgriešanos slavenajos Rolāna Garrosa māla kortos pēc izstāšanās no Francijas atklātā čempionāta (French Open) jau pirmajā kārtā d...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi