Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Foto: Par Latvijas pludmales volejbola karali un karalieni kronē Pļaviņu un Ozoliņu

Pludmales volejbola šovā Queen/King of the beach svētdien uzvarēja Mārtiņš Pļaviņš un Marta Ozoliņa.

Pludmales volejbola karalis šogad tika noteikts jau sesto reizi un sacensībās piedalījās astoņi sportisti - Aleksandrs Samoilovs, Jānis Šmēdiņš, Toms Šmēdiņš, Ruslans Sorokins, Aleksandrs Solovejs, Mārtiņš Pļaviņš, Toms Benjavs un Haralds Regža.

Pēc apakšgrupu turnīra, kurā katrs no sportistiem ar savu pārinieku izspēlēja pa vienam setam, fināla grupā iekļuva Pļaviņš, Regža, Jānis Šmēdiņš un Solovejs, bet no grupas neizkļuva viens no pasaules labākajiem pludmales volejbolistiem Samoilovs.

Otrajā posmā pa divām uzvarām izcīnīja J.Šmēdiņš un Pļaviņš, kuri abi iekļuva finālā. Tajā iepriekšējo divu gadu šī turnīra čempions Šmēdiņš sev par pārinieku negaidīti izvēlējās Benjavu, bet Pļaviņš savu kluba biedru Regžu. Finālmačā Pļaviņš un Regža tika pie panākuma ar 2-0 (21:16, 21:15).

Tāpat pirmoreiz vēsturē tika noteikta arī pludmales karaliene, kur par titulu sacentās četras dalībnieces - Santa Ragozina, Ilze Liepiņlauska, Marta Ozoliņa un Rūta Treija.

Apakšgrupu turnīrā pa divām uzvarām izcīnīja Liepiņlauska, Ozoliņa un Ragozina. Trešā palika Liepiņlauska, bet pārējām divām sportistēm bija arī vienāda iegūto un zaudēto punktu attiecība, tāpēc bija nepieciešams aizvadīt papildus konkursu, kurā labāka bija Ozoliņa.

Līdz ar to fināla pārinieci pirmā izvēlējās tieši Ozoliņa, piesakoties spēlēt ar Liepiņlausku, kas Ragozinai neļāva iegūt savu ierasto pārinieci, bet nācās darboties ar Treiju. Zelta mačā Ozoliņa ar Liepiņlausku uzvarēja ar 2-0 (21:18, 21:18) un līdz ar to tieši Ozoliņa kļuva par pirmo pludmales karalieni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi