Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 4. jūnijs
Sindija, Sintija, Elfrīda

FOTO: Rīgā sāk tirgot Latvijas olimpiešu Rio kolekcijas apģērbu

Sporta apģērbu zīmola 4F veikalos Rīgā ir nonākusi ekskluzīva jaunā kolekcija, kas izgatavota pēc tām pašām skicēm, kuras tika izmantotas Latvijas olimpiešu apģērbu kolekcijai. Turklāt pašlaik 4F veikalos pieejamās kolekcijas izgatavošanā tika izmantotas tās pašas tehnoloģijas un materiāli, kas olimpiešu formas tērpu šūšanā. Ikviens interesents šo vārdu vistiešākajā nozīmē var nopirkt sev olimpisko formas tērpu, informē uzņēmumā.

Latvijas olimpiskās komandas, kas šogad piedalīsies olimpiskajās spēlēs Riodežaneiro, apģērbu kolekcijas svinīgā prezentācija norisinājās 10. maijā Rīgā. Kolekciju vairāk nekā gadu veidoja 15 augstākās klases modelētāju komanda. Apģērbi sportistiem un pavadošajam personālam tika šūti pēc individuāliem mēriem un ņemot vērā sportistu vēlmes. Tagad atsevišķi olimpiskās apģērbu kolekcijas priekšmeti ļoti ierobežotā daudzumā ir pieejami 4F veikalos, kas atrodas tirdzniecības centros Rīga Plaza, Domina Shopping un Origo.

Kolekcija ir veidota Latvijai tradicionālās krāsās — baltā, karmīnsarkanā un pelēkā, turklāt ir izmantota tradicionāla latviešu spēka zīme — pīne. Lai vizuāli atspoguļotu Latvijas olimpiešu entuziasmu un spēku, grafisko elementu — pīni — veido trīs vārdi: dzīvs — cilvēcisks, nevis mehānisks; pārdabisks — dabisks, nevis zinātnisks; emocionāls — garīgs, nevis fizisks. Šo simbolu izstrādāja Latvijas Olimpiskās komitejas dizaineru komanda.

Šī apģērbu sērija var lepoties ar kvalitāti, kas nekādā ziņā neatpaliek no olimpiskās kolekcijas, kurā mūsu sportisti tērpsies Riodežaneiro. Apģērbs ir izgatavots no ultramoderniem materiāliem — ūdeni atgrūdoša, bet gaiscaurlaidīga auduma, sporta krekli var lepoties ne vien ar hipoalerģiskumu un vīļu trūkumu, bet arī spēju saglabāt ādas dabisko bakteriālo līdzsvaru, kavējot baktēriju vairošanos un tādējādi pasargājot no nepatīkama aromāta parādīšanās. Somu un lietainam laikam paredzētā apģērba apdarē ir izmantoti augstas kvalitātes YKK rāvējslēdzēji, kas nepieļauj mitruma iekļūšanu. Arī bezvīļu audums ļauj justies īpaši komfortabli. Daudzi dekoratīvie un visi ventilācijas elementi, no kuriem daļa atkārto tautiskās pīnes rakstu, ir izveidoti ar lāzergriešanu.

"Mēs ļoti priecājamies, ka atsevišķi olimpiešu apģērba priekšmeti tagad ir pieejami visiem Latvijas iedzīvotājiem — tā ir patiesi unikāla iespēja visiem līdzjutējiem paust savu atbalstu Latvijas olimpiskajiem sportistiem. Ikviens interesents tagad var iegādāties šortus, sporta kreklus, zeķes, krosa apavus un vieglos vasaras mēteļus, kā arī triju veidu sporta somas un saulesbrilles, kas ir pilnīgi identiski tiem, kādos augustā tērpsies olimpieši," stāsta I. Klaja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lejnieks neturpinās darbu LOK

Līdzšinējais Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks neturpinās darbu LOK, otrdien organizācijas Ģenerālajā asamblejā paziņoja Lejnieks.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi