Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

FOTO: RK Livonia regbija popularizēšanai sarīkojusi jau divus atklātos koptreniņus

Viens no vadošajiem Baltijas regbija klubiem Livonia šogad jau sarīkojis divus atvērtos ģimeņu un draugu koptreniņus regbijā, kas norisinājušies Rimi Olimpiskā centrā Rīgā un kuru ietvaros notikuši arī miniturnīri jaunāko jauniešu vecuma regbistiem, tādējādi pulcējot kuplu apmeklētāju loku un popularizējot šo ļoti interesanto komandu sporta spēli, informē RK Livonia pārstāvis Ivars Bācis.

Pagājušajā nedēļas nogalē vairākkārtējie Latvijas čempioni regbijā-15 un regbijā-7 “Livonia” jau otro reizi laipni uzņēma atvērtajā koptreniņā savus draugus, ģimenes un visus regbija interesentus, nodrošinot gan pieredzējušajiem regbija spēlētājiem, gan interesentiem bez pieredzes, kuri vēlējās pamēģināt šo aizraujošo sporta veidu, sportiski un interesanti pavadīt laiku, rūpējoties arī par pozitīvu gaisotni.

Papildu šim ģimeņu un draugu atvērtajam treniņiem notika Baltijas Top līgas finālistu “Livonia” jauniešu sistēmas un RK “Mītava” jauniešu komandu miniturnīrs, kur piedalījās jaunāko jauniešu grupu regbisti U10, U12 un 14 vecumā. Kopumā pasākums pulcēja ap 150 dažāda vecuma interesentus – bērnus, jauniešus, pieaugušos. Visi klātesošie ļoti lustīgi pavadīja laiku gan paskraidot, gan palēkājot, gan arī apgūstot regbija pamatelementus. Tie, kas to pamēģināja pirmo riezi, bija ļoti apmierināti ar pieredzēto.

RK “Livonia” šādā veidā, popularizējot regbiju, parāda, ka regbijs ir ļoti demokrātisks sporta veids un ir pieejams gan lieliem, gan maziem, proti, regbijā vieta atrodas visiem. Tādējādi ar šādiem pasākumiem šajā foršajā komandu spēlē tiek piesaistīti jauni cilvēki, ļaujot viņiem pārvarēt bailes, jo viens no vadošajiem Baltijas klubiem ir atsaucīgs, pretimnākošs gan jauniešiem, gan vīriešiem un sievietēm. Viennozīmīgi tie, kas ieradās, bija loti gandarīti un priecīgi, ka apmeklēja “Livonia” rīkoto atvērto ģimeņu un draugu koptreniņu.

Priecējot atnākušos, šī pasākuma lieldraugs un atbalstītājs “Dobeles dzirnavnieks” bija sarūpējis veselīgas un garšīgas dāvaniņas visiem jauniešu turnīra dalībniekiem.

“Redzot, ka lietas regbija organizācijā Latvijā nenotiek tā, kā mums to gribētos, ar kluba līdzekļiem cenšamies darīt citu organizāciju darbu regbija popularizēšanā, parādot, cik tas ir interesants un aizraujošs sporta veids,” norāda “Livonia” menedžeris Gregors Gorohovskis un piebilst: “Ceram, ka regbija saimes vadītāji Latvijā arvien vairāk domās tieši par regbija popularizēšanu un jaunu spēlētāju piesaisti visās vecuma kategorijās gan puišiem, gan meitenēm.”

Tie aktīvās dzīvesveida piekritēji un sportisti, kuri atnāks, gūs gandarījumu par interesantu, jautru, sportisku un arī lietderīga laika pavadīšanu, jo “Livonia” piedāvā dažādas aktivitātes ar regbija elementiem, gan arī bez šī aizraujošā sporta veida

Drīzumā “Livonia” izziņos nākamo trešo reizi ģimeņu un draugu koptreniņiem, kas varētu būt februāra vidū vai otrajā pusē.  

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi