Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

FOTO: Saulkrastos ar lielu dalībnieku skaitu sākusies 11. sezona populārajam taku skriešanas seriālam Stirnu buks

Pagājušajā sestdienā Saulkrastos atbilstoši vietas nosaukumam saulainajos laikapstākļos ar ļoti kuplu dalībnieku skaitu tika atklāta 11. sezonas populārajam un tautā ļoti iemīļotajam taku skriešanas seriālam Stirnu buks. Pēc vairāku gadu pārtraukuma dalībnieku skaits visās distancēs kopā sniedzās pāri četriem tūkstošiem – 4263 skrējēji.

Kopā ar Latvijas rekordistu vairākās distancēs Uģis Joci, Eiropas junioru čempioni Innu Žolnoreviču, kuri bija ātrākie “Karte Veselība Zaķis” 13 km distancē, Pasaules čempionāta 18. vietas ieguvēju biatlona stafetē un pirmo 100 km "Rankas Kartonfabrikas" slēpojuma uzvarētāju Gintu Lūsi un "Grankanaria ultra" distancē desmitniekā tikušo lietuvieti Gintanu Akmamavičiuti, kuri atskrēja pirmi “Garmin Lūsis” 28km distancē, Latvijas čempionātu medaļniekiem Kristapu Vēju Āboliņu un Klintu Lausku, kuri uzvarēja “Venden Stirnu buks” 19 km distancē, piedalījās vairāki tūkstoši skriešanas mīļotāju.

“Karte Veselība Zaķis” distancē dalībnieku skaits gandrīz sasniedza ziedu laiku četru ciparu skaitli – 971 skrējējs, bet toties garāko “Garmin Lūsi” distanci bija apņēmušies skriet neierasti vairāk par trijiem simtiem dalībnieku.

Sacensību centrs atradās pie Saulkrastu estrādes, bet garāko distanču dalībnieki, izbaudot kāpu joslu un jūras krastu, skrēja garām gan Zvejniekciemam un Skultes ostai, kā arī sasniedza Pabažus un no tiem nedaudz tuvāk uz galvaspilsētas pusi esošo Balto kāpu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi