Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

FOTO: Simtiem cilvēku tiek pie boksa čempiona Maira Brieža autogrāfa

Otrdienas vakarā simtiem Maira Brieža līdzjutēju pulcējās t/c Domina Shopping, lai satiktu boksa čempionu – nofotografētos, saņemtu autogrāfu un piedalītos īpašajā loterijā ar Brieža boksa cimdiem galvenajā balvā.

“Latvieši ir stipra tauta! Tā mani iedvesmo un atbalsta,” uzsver Mairis, kurš labprāt tiekas ar saviem līdzjutējiem. Pasākuma laikā Maira Brieža faniem bija iespēja klātienē apskatīt čempiona jostas: WBC Diamond un nupat kā iegūto WBO čempiona jostu.

Kamēr liela rinda veidojās, lai saņemtu čempiona autogrāfu un kopīgi nofotografētos, liels interesentu loks pulcējās ap boksa aparātu, lai pārbaudītu sava sitiena spēku un piedalītos loterijā ar Maira Brieža boksa cimdiem galvenajā balvā. Spēka pārbaudē, kurā galvenais bija piedalīties, savu sitienu boksa aparātā izmēģināja gan puiši, kuriem šī noteikti nebija pirmā saskarsme ar boksa aparātu, gan bērni un drosmīgākās dāmas, kuras pēc sitiena saņēma klātesošo puišu aplausus. Sitiens boksa aparātā garantēja dalību loterijā.

Pasākuma kulminācijā Mairis izlozēja četrus veiksminiekus, kuri balvā saņēma cepuri no sportista oficiālās kolekcijas, kā arī laimīgo lozi ar galvenās balvas – Maira Brieža boksa cimdu – ieguvēju. Ar šiem boksa cimdiem Latvijas boksa zvaigzne gatavojās savai nesenajai cīņai pret poļu bokseri Krištofu Glovacki. Lai tie nes veiksmi un iedvesmo šo cimdu jauno īpašnieku!

Mairis sniedza autogrāfus un fotografējās ar līdzjutējiem teju divu stundu garumā. Arī pēc pasākuma beigām cilvēki pulcējās pie boksa aparāta, lai uztrenētu savu sitienu. Pirms došanās prom, mūsu boksa čempions Mairis Briedis parakstīja lielo plakātu, kurš t/c Domina Shopping centrālajā laukumā būs apskatāms līdz pat 8. augustam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi