Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Francijas handbolisti PČ mačā izglābjas no pirmā zaudējuma kopš 2013.gada

Francijas vīriešu handbola izlase otrdien Vācijā un Dānijā notiekošā pasaules čempionāta ietvaros izglābās no pirmā zaudējuma kopš 2013.gada.

Francijas izlase Berlīnē A grupas cīņā nospēlēja neizšķirti 25:25 (10:12) ar vienu no sacensību saimniecēm Vāciju, maču noraugoties 13 500 skatītājiem.

Francūži gan bija ļoti tuvu zaudējumam, taču pašreizējos pasaules čempionus no neveiksmes izglāba Timotī N'Gesāns, kurš pēdējā sekundē panāca neizšķirtu. Līdz ar to planētas meistarsacīkstēs Francijas handbolisti ir nepārspēti jau 22 spēlēs pēc kārtas jeb kopš 2013.gada.

Tikmēr savas izredzes izkļūt no grupas uzlabojusi Brazīlijas valstsvienība, kas ar 25:23 (15:10) uzvarēja Krieviju, bet vēl vienā A grupas cīņā Serbija ar rezultātu 31:29 (14:16) pieveica apvienoto Korejas izlasi.

Pēc četrām kārtām A grupas vadībā ar septiņiem punktiem ir Francija, bet punktu tai zaudē Vācija. Tālāk ar četriem punktiem seko Krievija un Brazīlija, kamēr trīs punkti ir Serbijai, bet bez punktiem šobrīd cīnās Koreja.

Savukārt C grupā pie uzvaras tika otra turnīra mājiniece Dānija, kas Herningā ar 28:17 (11:8) uzvarēja Austriju, tiekot jau pie ceturtās uzvaras četros mačos. Tāda pati bilance ir arī Norvēģijai, kas ar rezultātu 41:20 (21:12) sagrāva Čīli, bet Tunisija ar 24:20 (12:8) pārspēja Saūda Arābiju.

Šajā grupā vadībā ar maksimāli iespējamiem astoņiem punktiem četrās spēlēs atrodas Norvēģija un Dānija, abām komandām noslēdzošajā kārtā aizvadot cīņu par pirmo vietu grupā. Trešā ar četriem punktiem ir Tunisija, kamēr pa diviem punktiem guvušas Austrijas un Čīles izlases. Savukārt bez punktiem pašlaik ir Saūda Arābija.

Pasaules čempionātā handbolā 24 izlases sadalītas četrās grupās pa sešām komandām katrā. Turnīra otrajai fāzei kvalificēsies katras grupas trīs spēcīgākās vienības, tādējādi izveidojot vēl divas grupas pa sešām komandām. No šīm grupām jau vairs tikai divas spēcīgākās iekļūs pusfinālā, pēc tam arī noskaidrojot šī gada pasaules čempioni.

Pirms diviem gadiem par pasaules čempioni kļuva Francija, kas finālā pārspēja Norvēģiju.

Latvijas valstsvienība šim pasaules čempionātam nekvalificējās, jo savā grupā palika otrā aiz Lietuvas un nekvalificējās izšķirošajai "play-off" kārtai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi