Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Golferim Vudsam palīdz mazināt medikamentu devas

Slavenais amerikāņu golferis Taigers Vudss saņem profesionālu palīdzību, lai kontrolētu medikamentu daudzumu, ko viņš lieto muguras sāpju mazināšanai un pret miega traucējumiem.

Kā zināms, maija beigās policija Džupiterā, Floridas štatā viņu atrada aizmigušu pie sava Mercedes-Benz stūres, kad mašīna bija apstājusies ceļa vidū ar divām gaisu izlaidušam riepām un saskatāmu bojājumu. Nepieciešamos testus veikt bija neiespējami. Alkohola klātbūtne izelpā netika konstatēta, taču Vudss pastāstīja, ka tā bijusi reakcija pēc noteiktu, ārsta izrakstītu zāļu lietošanas.

Neminot iemeslu, apsūdzības izskatīšana no 5.jūlija pagājušajā nedēļā tika atlikta līdz 9.augustam.

Pirmdien Vudss ar Twitter starpniecību izteicis pateicību visiem, kuri pauduši atbalstu un sapratni.

"Pašlaik saņemu profesionālu palīdzību, lai kontrolētu medikamentus. Man nepieciešams sadzīvot ar muguras sāpēm un miega traucējumiem," paudis Vudss.

Vudsa aģents Marks Steinbergs ESPN pastāstīja, ka golferis saņem "pacienta aprūpi", bet nav tiesīgs izpaust, kur notiek ārstēšana.

"Taigers ir cīnījies ar lielām fiziskām sāpēm," sacīja aģents. "Tas noveda pie bezmiega un miega traucējumiem."

Vudss karjeras laikā pasaules ranga līdera godā aizvadīja 683 nedēļas. Pēc karjeras labākajiem gadiem viņu piemeklēja savainojuma likstas, kā arī plašu rezonansi ieguva seksa skandāls, un Vudss pat atstāja pasaules ranga labāko piecdesmitnieku. Viņš gan spēja atgūties un 2013.gada martā atgriezties līdera godā, noturoties tajā līdz 2014.gada maijam.

Aprīlī Vudss paziņoja, ka viņam veikta ceturtā muguras operācija pēdējo trīs gadu laikā. Operācijas dēļ viņš nevar sportot vismaz sešus mēnešus, līdz ar to Vudsam sezona beidzās tā pa īstam nesākusies. Iepriekšējais turnīrs Vudsam bija februārī Dubaijā, taču muguras sāpju dēļ viņš izstājās jau pēc pirmās kārtas.

Vudss karjeras laikā uzvarējis 79 Profesionālā golfa asociācijas (PGA) turnīros, būdams otrs visu laiku titulētākais golferis aiz Sema Snīda, kuram ir par trim trofejām vairāk. Tomēr Major kategorijas sacensībās amerikānis nav spējis triumfēt jau kopš 2008.gada.

Pēc žurnāla Forbes datiem Vudss kļuva par pirmo sportistu vēsturē, kurš karjeras laikā nopelnījis vairāk nekā miljardu dolāru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi