Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Gulbis izstājas arī no Maiami Masters 1000 dubultspēļu turnīra

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis svētdien izstājās arī no ASV notiekošā Maiami Masters 1000 sērijas dubultspēļu turnīra.

Latvijas sportists duetā ar vācieti Andrē Begemanu sacensību otrās kārtas mačā ar 2-6, 6-7 (4:7) piekāpās amerikāņiem Džonam Isneram un Semam Kverijam.

Lai gan mača sākumā Latvijas un Vācijas duets uzvarēja pirmo geimu, nākamie pieci tika zaudēti, turklāt divreiz pretiniekiem izdevās atņemt servi. Otrais sets starp abiem pāriem jau izvērtās līdzvērtīgāks, katram pa reizei lauzot sāncenšu servi, tomēr pēc tam sekojošajā taibreikā Gulbis/Begemans bija spiesti samierināties ar neveiksmi.

Gulbis šo dubultspēļu turnīru noslēdza ar 90 ATP ranga punktiem.

Jau vēstīts, ka pirmajā kārtā Gulbis/Begemans ar 1-6, 6-4, 10-7 pārspēja spāni Davidu Marrero un Pavlo Kuevasu no Urugvajas.

Pirms tam sestdien Latvijas labākais tenisists piedzīvoja zaudējumu Maiami turnīra vienspēļu sacensību otrajā kārtā, ar 2-6, 4-6 piekāpjoties argentīnietim Huanam Monako.

Šo turnīru latvietis noslēdza ar 25 ATP vienspēļu ranga punktiem.

Gulbis, kurš pasaules rangā šobrīd atrodams 16.vietā, turnīrā Maiami bija izlikts ar 13.numuru, kas latvietim pirmo kārtu deva brīvu.

Latvietis šo sezonu sāka ļoti neveiksmīgi, zaudējot septiņos mačos pēc kārtas. Neveiksmju sēriju Gulbis pārtrauca Indianvelsas Masters 1000 sērijas turnīrā, kurā aizkļuva līdz trešajai kārtai, tajā ar 4-6, 4-6 piekāpjoties Francijas sportistam Adrianam Manarino.

Tiesa, zaudējumi nav veicinājuši lielu kritienu ATP rangā, jo no gada sākumā ieņemtās 13.vietas Gulbis noslīdējis tikai par trim pozīcijām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi