Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Gulbis zaudējis Marejam US Open pirmajā kārtā

Sezonas pēdējā Grand Slam turnīra - ASV atklāto meistarsacīkšu pirmajā kārtā zaudējumu piedzīvoja Latvijas tenisists Ernests Gulbis. Viņš ar 5:7, 3:6 un 5:7 piekāpās pasaules ranga otrajam numuram Endijam Marejam no Lielbritānijas.

Pirmajā setā ritēja cīņa punkts punktā līdz rezultātam 5:5, kad Gulbim bija iespēla lauzt Mareja servi, tomēr šo iespēju neizmantoja. Nākamajā geimā līdzīgas iespējas bija britam, tomēr Gulbim izdevās atspēlēties, taču geima izskaņā latvieša neprecīza spēle pie tīkla ļāva britam uzvarēt setā ar 7:5.

Otrais sets iesākās neveiksmīgi Gulbim, jo viņš ātri vien nonāca zaudētājos ar 0:3. Arī turpinājumā viņa pretinieks bija veiksmīgāks un lauza Gulbja servi vēlreiz, uzvarot visā setā ar 6:3.

Pēdējais sets atkal ritēja punkts punktā, lai arī Marejam bija neliels pārsvars. Izšķirošie notikumi atkal risinājās seta galotnē. Pie rezultāta 5:5 pēdējos divus punktus setā guva brits un svinēja uzvaru visā spēlē.

Līdz šim Gulbis bija ticies ar Mareju trīs reizes, taču visās zaudējis. Pērn viņš zaudēja Marejam 1/16 finālos Queen's Open turnīrā Londonā (7:5, 1:6, 4:6) un Sanktpēterburgas Open (4:6, 2:6), bet šogad viņš piekāpās britam Vimbldonas čempionātā ar 2:6, 5:7 un 3:6.

Gulbis ieņem 95.pozīciju pasaules rangā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jansonei 14. vieta Eiropas junioru kausa posmā

Jaunā triatloniste Beāte Jansone svētdien izcīnīja 14. vietu Eiropas junioru kausa posmā Serbijā. Kopumā šajā nedēļas nogalē starptautiska līmeņa sacensībās startēja septiņi Latvijas sportisti.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi