Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Interneta blogeris atvainojies Federeram par nāves draudu izteikšanu

Interneta blogeris, kurš izteica nāves draudus pasaules tenisa ranga līderim Rodžeram Federeram, ar interneta starpniecību Šveices sportistam atvainojies.

Blogeris Blue Cat Polytheistic Religion Founder 07 atvainojies tajā pašā portālā, kurā iepriekš izteica nāves draudus. "Esmu neesmu arestēts. Uzņēmos iniciatīvu un atvainojos iesaistītajām personām," blogeris raksta savā nesenajā publiskajā vēstījumā.

Pagājušās nedēļas beigās Šanhajas Masters 1000 sērijas tenisa turnīra organizatori pastiprināja apsardzi Federeram, kad populārajā Ķīnas mājaslapā baidu.com kāds anonīms lietotājs ar segvārdu Blue Cat Polytheistic Religion Founder 07 ierakstīja paziņojumu, ka plāno nogalināt Federeru un "iznīcināt tenisu". Viņš bija arī ievietojis attēlu, kurā redzams kortā uz ceļgaliem notupies Federers bez galvas.

Federers atzinis, ka viņam veltītie nāves draudi bijis faktors, kas novērsis uzmanību no sacensībām.

"Protams, ka tas traucēja koncentrēties. Bet vienmēr ir jārēķinās ar to, kas var notikt tev apkārt," sacīja Federers. "Ar ko tādu mūsdienās ir jārēķinās un jābūt gatavam, jo esmu slavens. Šajā gadījumā gan tas bija kas pavisam neliels, publicēts kādā mājaslapā. Jūtos pārsteigts, ka tas izraisīja tik lielu ažiotāžu."

Septiņpadsmitkārtējais Grand Slam turnīru uzvarētājs pastāstīja, ka pirmoreiz par šo gadījumu uzzinājis apmēram pirms divām nedēļām, pirms tas nonāca mediju virsrakstos. Tomēr Ķīnā, kur notiek Šanhajas Masters 1000 turnīrs, viņš jūtoties droši, tādēļ varas iestādēm nav ziņojis.

Šveicietis Federers iekļuvis Šanhajas turnīra astotdaļfinālā, kur ceturtdien spēkosies ar savu tautieti Staņislasu Vavrinku.

Federera sieva un bērni nav devušies viņam līdzi uz Ķīnu, taču tas neesot bijis saistīts ar neseno notikumu. Lēmums neņemt līdzi ģimeni esot pieņemts pēdējā brīdī, tāpat kā lēmums vispār doties uz Šanhaju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi