Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

K.Zvejnieks izcīna 15.uzvaru FIS sacensībās karjerā

Krievijas ziemeļu ciematā Poļarniji Zori notikušajās FIS sacensībās un Krievijas kausa noslēdzošajā posmā kalnu slēpošanā slalomā 59 dalībnieku vidū pārliecinošu uzvaru izcīnījis Latvijas izlases līderis Kristaps Zvejnieks, par sekundi apsteidzot un aiz sevis atstājot sezonas pirmajā pasaules kausa posmā 20.

vietu ieguvušo krievu Pāvelu Trikičevu. Miks Zvejnieks no brāļa atpalika 4,34 sekundes un ierindojās 7.vietā, informē Latvijas Slēpošanas savienības preses sekretārs Ivars Bācis.Krievijas ziemeļos Murmanskas apgabalā esošais ciemats Poļarnije Zori mūsu kalnu slēpotājiem kļuvis jau par ierasto galamērķi aprīļa pirmajā pusē, kad šajā vietā norisinās FIS sacensības un Krievijas čempionāts slalomā un milzu slalomā. Šīs sacensības pulcē laba līmeņa kalnu slēpotājus ar reitingu pie vai zem 10 FIS punktiem. Ļoti tika gaidīts šīs sezonas pasaules kausa kopvērtējuma trešais labākais slalomists un mājinieku galvenā cerība Aleksandrs Horošilovs, kuru pērn FIS sacensībās Krievijā Kristapam izdevās pa reizei slalomā un milzu slalomā pārspēt, taču Horošilovs uz starta šoreiz neizgāja. Pirmajā braucienā vairāk nekā pārliecinoši vadībā izvirzījās Kristaps Zvejnieks, kurš vienīgais trasi veica ātrāk par minūti, uzrādot laiku 59,71 sekunde un otrajā pozīcijā esošo Trikičevu apsteidzot par pusotru (!) sekundi. Otrajā braucienā mūsu pārstāvja uzrādītais trešais rezultāts un pazaudētā pussekunde neko neietekmēja, un, pateicoties pirmajā braucienā iekrātajam milzīgajam pārsvaram, arī divu braucienu summā sanāca pārliecinoša pirmā vieta, svinot 15. uzvaru karjerā FIS sacensībās. Trikičevs, kuram nesanāca pirmais brauciens, ar ātrāko rezultātu otrajā braucienā nedaudz pietuvojās, bet tik un tā palika otrajā vietā. Miks Zvejnieks no brāļa atpalika 4,34 sekundes un ierindojās 7.vietā, 1,4 sekundēm pietrūkstot līdz trijniekam. Toms Sarkanis un Elvis Opmanis nefinišēja pirmajā braucienā 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi