Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

K.Zvejnieks triumfē abās Latvijas kausa pirmā posma disciplīnās kalnu slēpošanā

Kordes trasē Siguldā Latvijas Slēpošanas savienības (LSS) rīkotajā Latvijas kausa pirmajā posmā kalnu slēpošanā vīriešiem supergigantā un milzu slalomā uzvarēja Kristaps Zvejnieks, bet sievietēm abās disciplīnās arī viena un tā pati uzvarētāja – Ieva Meldere, kurai pirmā vieta arī junioru konkurencē.

Junioriem puišiem divas uzvaras Mikam Zvejniekam, informē Latvijas Slēpošanas savienības preses sekretārs Ivars Bācis.Supergigantā uzvaru svinēja K.Zvejnieks, divu braucienu summā uzrādot laiku 29,16 sekundes un par 0,4 sekundēm apsteidzot Artūru Kāršenieku. Trešais kopējā ieskaitē bija Kristapa brālis Miks (29,85 s), kurš sīvā cīņā par uzvaru junioru grupā divu braucienu summā par 0,06 sekundēm apsteidza pagājušā gada otrās vietas ieguvēju Danielu Fogeli. Vēl zem 30 sekundēm divu braucienu summā izkļuva piektās un sestās vietas ieguvēji Roberts Briška un Toms Sarkanis. Ilmārs Tauriņš ar lielisku otro braucienu apsteidza kopsummā par 0,08 sekundēm Kristapu Janoviču un junioriem ieguva trešo vietu. Master grupā pārliecinoša uzvara Jānim Kordem (30,57 s), kam kopējā ieskaitē 9.vieta. Otrais bija Dzintars Melvers, bet ne tik labā pirmā brauciena dēļ trešais palika Edgars Kupčs.Milzu slalomā otrajā braucienā K.Zvejnieks 0,01 sekundes pārsvaru pēc pirmā brauciena pār M.Zvejnieku palielināja līdz 0,36 sekundēm un izcīnīja otru uzvaru, divu braucienu summā uzrādot rezultātu 37,81 sekundes. Pagājušā gada uzvarētājs Miks ar otro vietu nodrošināja ģimenes dubultuzvaru, bet trijnieku noslēdza D.Fogelis, kurš ceturtajā vietā atstāja labāko no Master grupas Jāni Kordi. Piektā vieta trešajam labākajam junioram Svenam Martuļevam, bet sešinieku noslēdza Roberts Briška. Master grupā otrā vieta Edgaram Kupčam, bet otro gadu pēc kārtas trešais bija Matiass Jansons.Sievietēm par aizraujošām sacensībām parūpējās Ieva Meldere un Liene Bondare. Pirmajā braucienā par 0,11 sekundēm ātrāka bija Ieva (15,50), bet otrajā par 0,04 sekundēm labāk nobrauca Liene (15,45 s). Līdz ar to divu braucienu summā ar 0,07 sekunžu pārsvaru uzvarēja I.Meldere, bet Bondarei otrā vieta. Gandrīz trīs sekundes atpalika stabila trešās vietas ieguvēja Katrīna Kupča. Visas trīs ir no junioru grupas, bet vienīgā no pieaugušo grupas Katrīna Volgemute bija ceturtā. Sievietēm milzu slalomā jau pirmajā braucienā, mīkstajā trasē aizķeroties, izstājās L.Bondare, līdz ar to I.Meldere, uzrādot laiku 20,57 sekundes, cīņā par uzvaru palika vienatnē, jo tuvākā sekotāja K.Volgemute atpalika 1,94 sekundes. Otrajā braucienā Ieva pārsvaru dubultoja un izcīnīja otro uzvaru. Volgemutei otrā vieta, bet trešajā vietā vēlreiz ierindojās K.Kupča. Ceturto vietu ieguva vienīgā Master jeb senioru grupas pārstāve Vita Ciesniece.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi