Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Kivlenieks 13.vietā pēc Pasaules kausa posma kamaniņu sportā pirmā brauciena

Latvijas kamaniņu braucējs Inārs Kivlenieks ieņem 13.vietu pēc Pasaules kausa izcīņas kamaniņu sportā septītā posma, kas norisinās Norvēģijas trasē Lillehammerē, pirmā brauciena.

Pirmajā braucienā Kivlenieks trasi veica 49,850 sekundēs, par 0,470 sekundēm atpaliekot no līderpozīcijā esošā austrieša Volfganga Kindla.

Vēl viens Latvijas sportists Riks Kristens Rozītis pēc pirmā brauciena ieņem 22.vietu, līderim zaudējot 0,680 sekundes.

Tikmēr Pasaules kausa kopvērtējuma līderis, iepriekšējo trīs sezonu kopvērtējuma uzvarētājs Fēlikss Lohs no Vācijas pašlaik atrodas vien sestajā pozīcijā.

Otrais brauciens sāksies plkst.11.50 pēc Latvijas laika.

Kā ziņots, pirms tam piektdien Nāciju kausā Rozītis un Kivlenieks ieņēma attiecīgi otro un devīto vietu, kvalificējoties pamatsacensībām.

Vēlāk svētdien plkst.14.50 pēc Latvijas laika sāksies komandu stafetes sacensības.

Kā ziņots, sestdien Andris un Juris Šici izcīnīja piekto vietu divnieku sacensībās, bet Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš ierindojās 13.pozīcijā. Savukārt dāmu sacensībās Ulla Zirne ieņēma 21.vietu un apsteidza vien divas konkurentes, kamēr Elīza Tīruma nesasniedza pirmā brauciena finišu.

Šis ir pēdējais Pasaules kausa posms pirms 14. un 15.februārī Siguldā gaidāmā pasaules čempionāta.

Pirmie trīs Pasaules kausa posmi 2014.gadā norisinājās Ziemeļamerikā, tajos divreiz notiekot arī jaunieviestajām Sprinta kausa sacensībām, kurās gūtie punkti tiek skaitīti Pasaules kausa vērtējumā. Sezona ar vēl sešiem posmiem līdz februāra un marta mijai turpināsies Eiropā.

Pagājušā gada Soču olimpiskajās spēlēs tieši kamaniņu braucēji izcīnīja divas no četrām Latvijas godalgām - Jura un Andra Šicu ekipāža bija trešā labākā divnieku sacensībās, bet Šici kopā ar Elīzu Tīrumu un Mārtiņu Rubeni izcīnīja bronzu arī komandu stafetē.

Savukārt pagājušās sezonas Pasaules kausa kopvērtējumā vīriem Rubenis, Inārs Kivlenieks un Kristaps Mauriņš ierindojās otrajā desmitā, brāļi Šici divnieku sacensībās bija devītie labākie, bet dāmām Elīza Tīruma ierindojās 15.vietā. Stafetes sacensībās Latvija ieņēma kopvērtējuma piekto vietu.

Starpsezonā no Latvijas izlases sportistiem savu karjeru noslēdzis vien pieredzējušais Rubenis, bet viņa vietā vīriešu izlasi papildinājis Riks Kristens Rozītis.

Par Latvijas izlases galveno treneri šosezon kļuvis Kaspars Dumpis, kurš aizstājis ilgus gadus šajā amatā aizvadījušo Pēteri Cīmani.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi