Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Klāt viens no gada nozīmīgākajiem golfa turnīriem - Arclinea Latvijas Match Play čempionāts

Golfā sarežģītākais, bet intriģējošākais un skatāmākais formāts ir match-play, kurā spēlētāji spēlē nevis vienlaicīgi visi savā starpā, kā tas notiek parasti, bet gan līdzīgi kā tenisā - viens pret vienu. Pagājušajā gadā par turnīra galveno atbalstītāju kļuva interjera dizaina galerija TRENTINI un turnīrs tika atzīts par labāko aizvadītajā sezonā, līdz ar to Latvijas Golfa Federācija un TRENTINI vienojās par sadarbības turpināšanu un šogad, 29.jūlijā no plkst.12 Ozo Golf Club notiks Arclinea Latvijas Match Play čempionāta fināla cīņas.
Šogad turnīrā savu dalību pieteikuši visi Latvijas spēcīgākie golferi - pagājušā gada čempions Kārlis Broders, vairākkārtējais Latvijas čempions un viens no talantīgākajiem pašmāju golferiem Mikus Gavars, šobrīd strauji progresējošais un pirms mēneša Latvijas čempiona kausu izcīnījušais Roberts Eihmanis, vecmeistars un vairākkārtējs Latvijas čempions gan golfā, gan dambretē Andris Keisels, Eiropas midamatieru čempionātā veiksmīgi startējušais Vilis Krištopans, kā arī daudzi citi, kopumā 80 golferi kungu ieskaitē, kā arī 15 dāmas, starp kurām spīdošu sezonu ASV studentu līgā aizvadījusī Māra Puisīte, spēcīgākās jaunās spēlētājas - Linda Dobele, māsas Krista un Ieva Čačes un Indra Eniņa, kā arī vairākas pieredzējušas spēlētājas.

Sacensību laikā īpaša svētku programma paredzēta turnīra skatītājiem. Būs iespēja nobaudīt Itālijas ražotāja Masi vīnus un gastronomijas virtuoza Mārtiņa Rītiņa speciāli šim čempionātam izmeklētus ēdienus, kas pagatavoti, izmantojot Arclinea nerūsējošo tērauda virtuves iekārtu. Tāpat ikviens interesents varēs apgūt golfa spēles pamatprincipus, piedalīties mini turnīros un saņemt balvas. Turnīra apmeklētājiem speciālista pavadībā būs iespēja piedalīties ekskursijās pa golfa laukumu elektriskajā golfa kartā, ielūkoties maču aizkulisēs, kā arī baudīt citas izklaides patīkamā atmosfērā. 

Viens no šī gada turnīra partneriem ir Lexus automašīnu dīleris Latvijā Wess motors, kas skatītājiem piedāvās iespēju veikt testa braucienus ar jaunākajiem Lexus modeļiem, kā arī hole in one balvā piedāvās pilnīgi jaunu hibrīda automobili Lexus CT200h, kuru saņems spēlētājs, kurš trāpīs 13.bedrītē ar pirmo sitienu.

Papildus nacionālā turnīra Arclinea Latvian Match Play čempiona titulam golferiem būs iespēja cīnīties arī par Lexus Uzlecošās zvaigznes balvu un Miele Izaicinājuma kausu. Kopējais turnīra balvu fonds ir iespaidīgs - Turkish Airlines sagādātais lidojums divām personām biznesa klasē uz Dubaiju un atpakaļ, dizaina balvas no Trentini, Masi vīni, balvas no Miele, jaunas automašīnas LEXUS lietošana uz nedēļas nogali, kā arī citas dāvanas. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi