Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kristaps Zutis izcīna savu pirmo uzvaru MMA

Pēc divu gadu ilgas pauzes MMA sportā ar uzvaru atgriezies smagsvars Kristaps Zutis (1-1), kurš sestdien Tukumā notiekošajā cīņā pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzvarēja Soslanu Gasijevu (6-9) no Gruzijas.

Divkauju ar agresīviem uzbrukumiem iesāka Gasijevs, kurš saīsinot distanci satvēra  latvieti un ar metienu nogāza to parterā. Zutim bija jāaizsargājas un  jāmeklē iespējas, lai pieceltos atpakaļ kājās, taču gruzīna spēcīgi raidītie sitieni neļāva to izdarīt.

Pēc vairākiem neveiksmīgiem mēģinājumiem tikt prom no partera un tikt vertikālā pozīcijā, cīņas otrajā minūtē Kristapam tomēr tas izdevās. Pieceļoties stājās viņš akcentu lika uz tūlītēju pretuzbrukumu, izmantojot sitienus ar kājām un ceļiem. Sportisti apmainījās ar vairākiem sitieniem, taču precīzāks šajā sitienu apmaiņā bija Kristaps Zutis, un ringa tiesnesis bija spiests apstādināt maču.

Kristapa kontā šī ir pirmā uzvara pēc MMA noteikumiem. Debijas mačā, kas notika 2019. gadā, sabilnieks piekāpās Latvijas čempionam amatieriem Dainim Peipiņam (1-0).

Cīņā par vakanto Latvijas čempiona titulu MMA pusvidējā svarā starp Artūru Leisānu (5-4) un Armandu Tīlenu (3-3), sportisti cīņu būrī aizvadīja visus trīs atvēlētos raundus un tā noslēdzās pēc tiesnešu lēmuma. Sānu soģi uzvaru pēc punktiem atdeva Leisānam, kronējot to par jauno Latvijas čempionu. Pēc zaudējuma Tīlens sociālajos tīklos rakstīja, ka pēc šīs sakāves pamet profesionālo cīņas sportu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi