Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Latvijas deju pāris triumfē Eiropas čempionātā profesionāļiem Standartdejās

2023.gada 7.oktobrī Čehijas pilsētā Brno norisinājās Eiropas čempionāts profesionāļiem Standartdeju programmā, kurā triumfēja un par Eiropas čempioniem kļuva Latvijas dejotāji Edgars Līnis un Elīza Līne, informē Latvijas Sporta deju federācija.

Latviešiem pārliecinoša uzvara visās piecās standartdejās - lēnajā valsī, tango, vīnes valsī, fokstrotā un kvikstepā - kopumā finālā iegūstot 186,641 punktu, kas ļāva kāpt uz pjedestāla augstākā pakāpiena.

”Esam ļoti priecīgi par izcīnīto titulu un to, ka varam nest Latvijas vārdu pasaulē ar savu dejojumu. Gribam teikt vismīļāko paldies mūsu skolotājiem, ģimenei un draugiem, kas palīdzējuši šim sapnim piepildīties. Kā arī silts paldies sacensību organizatoriem un publikai par lielisko atmosfēru norises vietā.” tā dejotāji.

Deju pāris saka milzīgu paldies savam trenerim Raimondam Piševam, kā arī starptautiskajiem pedagogiem - Mirko Gozzoli, Edita Gozzoli, Fabio Selmi.

Edgars Līnis un Elīza Līne ir vairrākkārtēji Latvijas čempioni, godalgotu vietu ieguvēji pasaules prestižos turnīros, nesot Latvijas vārdu pasaulē ne vienu reizi vien. Elegance, dejas piepildījums ar emociju un izsmalcinātība ir deju pāra raksturojošie vārdi. Šis ir tikai otrais gads, kad dejotāji pārstāv profesionāļu divīziju, taču, neraugoties uz to - jau ar lieliem panākumiem.

Iepriekšējā gadā Eiropas čempionāts profesionāļiem norisinājās gada otrajā pusē, Itālijas pilsētā Rimini, kur dejotāji ierindojās godpilnajā 2.vietā, kā arī Pasaules čempionātā profesionāļiem, kas notika Kanādā, Toronto, deju pārim augstā 3.vieta.

Šogad otrajā vietā ierindojās Čehijas pārstāvji David Odstrcil un Tara Bohak, taču trešajā, mūsu kaimiņi, Lietuvas dejotāji - Edgaras Baltaragis un Indre Baltarage, aiz sevis finālā atstājot itāļu, rumāņu un slovāku duetus. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi