Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Latvijas labākā cīkstone Grigorjeva izcīna pasaules čempionāta bronzu

Pagājušā gada Latvijas labākā sportiste cīkstone Anastasija Grigorjeva piektdien smagā cīņā piedzīvoja neveiksmi pasaules čempionāta kvalifikācijas kārtas mačā, tomēr turpinājumā gandarījuma turnīrā viņa izcīnīja bronzu.Svara kategorijā līdz 63 kilogramiem Grigorjeva pirmajā cīņā ar 4:5 piekāpās spēcīgajai Jeļenai Sergejai Pirožkovai no ASV.

Cīņas sākumā Grigorjeva pārņēma vadību ar 2:0, tomēr pirmā raunda pēdējās sekundēs amerikāniete pamanījās nopelnīt uzreiz četrus punktus, iegūstot vadību. Otrais raunds ritēja ļoti līdzīgi, un tā pēdējās sekundēs Grigorjeva ar metienu panāca izlīdzinājumu 4:4, tomēr uzvara tika piešķirta viņas pretiniecei, jo priekšrocības deva četru punktu metiens.Pagājušā gada pasaules čempionāta bronzas laureāte Pirožkova turpinājumā sasniedza finālu, tāpēc Grigorjeva varēja piedalīties gandarījuma turnīrā, kurā iespējams iegūt bronzu. Šī turnīra pirmajā kārtā Latvijas sportiste sacentās ar pērnā gada pasaules vicečempioni Batsetsegu Soronzonboldu no Mongolijas, ko Pirožkova uzveica otrajā cīņā.Pēc pirmā raunda Grigorjeva atradās vadībā ar 3:2, bet turpinājumā jau nokļuva iedzinējos ar 3:7. Tomēr pēdējā minūtē Latvijas sportiste veica metienu četru punktu vērtībā, kas sportistei deva neizšķirtu, un tiesnesis tieši viņu pasludināja par uzvarētāju.Kā zināms, Grigorjeva ar Pirožkovu tikās arī Londonas olimpisko spēļu pirmajā kārtā, kad Latvijas sportiste izcīnīja uzvaru. Tomēr toreiz turpinājumā Grigorjeva piekāpās tieši Soronzonboldai.Nākamajā gandarījuma turnīra mačā Grigorjeva pieveica Danielu Suzannu Lapedžu no Kanādas. Kaut cīņas sākumā Grigorjeva tika pie viena soda punkta, otrā raunda vidū viņa jau bija priekšā ar rezultātu 6:1, bet vēlāk svinēja panākumu ar 6:2.Šis panākums nodrošināja iespēju Grigorjevai vakarā aizvadīt cīņu par bronzas medaļu, kurā viņa ar 5:1 pārspēja polieti Moniku Evu Mihaliku.Cīņas sākumā viņa izvirzījās vadībā ar 2:0, taču tad sāncense vienu punktu atguva. Tiesa, atlikušajā cīņas gaitā Latvijas sportiste demonstrēja pārliecinošāku sniegumu, gūstot trīs punktus pēc kārtas un izcīnot bronzu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi