Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Latvijas pārim sudrabs Eiropas čempionātā Latīņamerikas dejās

Vācijas pilsētā Karlsrūē notikušajā Eiropas čempionātā Latīņamerikas (LA) dejās Pasaules Sporta deju federācijas (WDSF) profesionāļu divīzijā 36 pāru konkurencē sudraba medaļas izcīnījuši rīdzinieki Marts Smolko un Tīna Bazikina, paveicot to trešo gadu pēc kārtas, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis. Tikmēr ļoti pārliecinošu uzvaru vēlreiz svinēja Gabriele Gofredo un Anna Matus no Moldovas.

Tāpat kā 2018.gadā arī šogad Eiropas čempionāts WDSF profesionāļu divīzijā LA dejās tika aizvadīts Vācijā, tikai citā pilsētā Karlsrūē, kur sacentās 36 pāri no 15 valstīm. Vislielākā pārstāvniecība bija Itālijai un Vācijai, kuras bija deleģējušas 7 pārus. Otro gadu pēc kārtas savu absolūtā favorīta statusu apliecināja trīskārtējie pasaules čempioni amatieru konkurencē Gabriele Gofredo un Anna Matus, kuri vienīgie ieguva virs 190 punktiem (195,900) un tuvākos konkurentus apsteidza vairāk nekā par deviņiem punktiem.

Tikmēr Martam Smolko un Tīnai Bazikinai savu ierasto otro vietu nācās nosargāt līdzīgā duelī ar saviem kādreizējiem sīvajiem konkurentiem cīņā par iekļūšanu desmitniekā lielajos čempionātos WDSF amatieru pāru vidū Vinčenco Mariniello un Sāru Kasīnī no Itālijas. Katrā dejā mūsu pāris ieguva par dažām punkta desmitdaļām vairāk, kas piecu deju kopsummā deva 1,2 punktu pārsvaru. Līdz ar to Marts ar Tīnu izcīnīja gaidīto otro vietu, bet itāļi savā debijā profesionāļu divīzijā tika pie bronzas godalgām. Pārējo trīs fināla pāru sniegums no Krievijas, Moldovas un Itālijas neizpelnījās tiesnešu kolēģijas augstu vērtējumu, un viņi no trijnieka atpalika par desmit un pat vairāk punktiem.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi