Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Latvijas pārim sudrabs Eiropas čempionātā Latīņamerikas dejās profesionāļu divīzijā

Sestdien, 14. oktobrī, Vācijas pilsētā Leipcigā notikušajā Eiropas čempionātā Latīņamerikas (LA) dejās Pasaules Sporta deju federācijas (WDSF) izveidotajā profesionāļu divīzijā Latvijas sporta deju pāris Marts Smolko un Tīna Bazikina nopelnījuši sudraba medaļu, 19 pāru konkurencē izcīnot otro vietu, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Šajā nedēļas nogalē Leipcigā norisinājās divi lieli čempionāti sporta dejās WDSF profesionāļu divīzijā. Viens no tiem bija pasaules čempionāts šova dejās Standartdeju programmā, bet otrs – Eiropas čempionāts LA dejās. Latvija bija pārstāvētā Eiropas čempionātā LA dejās, kur 15 valstu un 19 pāru vidū sacentās Marts Smolko un Tīna Bazikina, kuri uz WDSF profesionāļu divīziju pārgāja jau salīdzinoši sen – no 2015. gada.

Savulaik amatieru kategorijā pusfināla divpadsmitniekā tikušie Latvijas dejotāji sacensību apritē atgriezās pēc divu gadu pārtraukuma un atkal guva panākumu. Marts ar Tīnu uzrādīja pārliecinoši otru labāko rezultātu Sambā, Ča-Ča-Čā, Rumbā, Pasodoblē, Džaivā un nopelnīja kārtējo sudraba medaļu, kļūstot par Eiropas vicečempioniem tāpat kā iepriekšējā reizē 2019. gadā.

Favorīta statusu apliecināja un pagājušā gada titulu aizstāvēja Ungārijas dejotāji Andrea Silvestri un Martina Varadi, kuri dominēja visās piecās dejās. Savukārt pirmo medaļu Eiropas čempionātos nopelnīja profesionāļu divīzijas jaunpienācēji no Moldovas Sergiu Marusters un Anastasija Stana, kuri pagājušajā gada novembrī vēl startēja  Eiropas čempionātā amatieru kategorijā, ieņemot 26. vietu. Fināla sešinieku noslēdza Rumānijas, Islandes un Vācijas pāri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi