Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Latvijas pārim sudrabs pasaules čempionātā Standartdejās profesionāļu divīzijā

Pagājušajā nedēļas nogalē Kauņā notikušajā pasaules čempionātā Standartdejās (ST) Pasaules sporta deju federācijas (WDSF) profesionāļu divīzijā (PD) panākumu guvuši Latvijas dejotāji Edgars un Elīza Līņi, kuri 20 pāru konkurencē izcīnīja otro vietu un līdz ar to arī nopelnīja sudraba medaļu, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Pasaules čempionātā profesionāļu divīzijā sacentās 20 pāri no 14 valstīm. Sacensībās lielākais vairums bija eiropiešu, taču piedalījās arī seši pāri no Āzijas, pārstāvot četras šī kontinenta valstis – Japānu, Ķīnu, Malaiziju un Dienvidkoreju. Čempionāta desmit tiesnešu kolēģijas vidū bija arī Latvijas pārstāvis Valdis Škutāns.

Nepiedaloties 2022. gada pasaules čempioniem no Moldovas, galveno favorītu statusā atradās mājinieki Vaidotas Lācītis/Veronika Golodņeva, kuri pērn izcīnīja sudraba medaļas. Lietuvas pāris Lācītis ar Golodņevu pārliecinoši ieguva labāko vērtējumu visās piecās dejās un kļuva par pasaules čempioniem.

Tikpat stabili otro vietu ieguva un sudraba medaļas šajā profesionāļu divīzijā nopelnīja rīdzinieki Edgars un Elīza Līņi. Šis panākums SDK “Dzintars” dejotājiem bija gaidīts, jo pagājušajā gadā viņi izcīnīja bronzas medaļu. Savukārt šogad bronza tika čehiem Davidam Odstrcilam un Tarai Bohakai. Šī čempionāta godalgoto vietu ieguvēji vēl pirms četriem gadiem sacentās amatieru kategorijā, kur lietuvieši finālā ieguva 4. vietu, Edgars ar Elīzu bija vienpadsmitie pusfinālā, bet čehi ierindojās 15. vietā ceturtdaļfinālā.

Fināla sešinieku noslēdza Itālijas un divi Rumānijas pāri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi