Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas pāris ceturtdaļfinālā arī pasaules čempionātā Latīņamerikas dejās

Vācijā notikušajā pasaules čempionātā pieaugušajiem Latīņamerikas (LA) dejās, tāpat kā Eiropas čempionātā, Vincencs Torremade un rīdziniece Megija Morīte sasniedza ceturtdaļfinālu, iegūstot 15.vietu, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Pirms trim nedēļām Spānijā notikušajā Eiropas čempionātā Vincencs Torremade un Megija Morīte iekļuva ceturtdaļfinālā un bija tuvu pusfinālam, ieņemot 14.vietu. Tagad to pašu SDK “Mirada” dejotāji atkārtoja arī pasaules čempionātā. Torremade un Morīte Vācijā uzrādīja 15.rezultātu, kas ir Latvijas čempionu labākais veikums pasaules čempionātos. Vietas ziņā viņi atkal atradās tuvu pusfinālam, bet pēc iegūtajiem punktiem šoreiz labāko divpadsmitnieks bija tālāk nekā Eiropas čempionātā.

Pasaules čempionātā startēja arī Latvijas labākais 10 deju pāris Romāns Dobrecovs un Violeta Ļevčenko, kuri pirms nedēļas pasaules čempionātā savā spēcīgākajā programmā Standartdejās izcīnīja augsto 17.vietu. LA dejās “Smolko deju studijas” dejotājiem 65 pāru konkurencē izdevās iekļūt 48 labāko vidū, ieņemot dalīto 43.-48.vietu.

Pasaules čempionu titulu aizstāvēja Marius Andrejs Balans un Kristīna Mošenska no Vācijas, bet pērno bronzu ar sudrabu nomainīja Francijas dejotāji Čārlzs Gijoms Smits un Jeļena Saļikova. Bronzas medaļu nopelnīja Edgars Markoss Borjas un Alīna Novaka (Polija), kuri pirmo reizi tika trijniekā. Fināla sešinieku noslēdza Spānijas, Ķīnas un Rumānijas pāri.

Eiropas čempionāta 5.vietas ieguvēji Konstantīns Gorodilovs un Poļina Figurenko no Igaunijas bija to piecu pāru vidū, kas ļoti līdzīgi cīnījās par noslēdzošajām divām vietām finālā. Šoreiz ziemeļu kaimiņiem nācās palikt aiz labāko sešinieka un samierināties ar 8.vietu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi