Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas pāris iekļūst ceturtdaļfinālā PČ Latīņamerikas dejās junioriem

Pasaules čempionātā junioriem (14-15 g.) Latīņamerikas (LA) dejās, kas norisinājās Rumānijā, ceturtdaļfinālā iekļuva un 19.vietu ieguva rīdzinieki Ričards Krīviņš un Marija Golubeva, bet 55 pāru konkurencē dalītā 27.-28.vietā čempionātu pabeidza rīdzinieki Aleksis Savļaks un Anastasija Onufrijeva, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Paralēli jauniešu grupai (16-18 g.) 10 dejās Rumānijā pasaules labākos LA dejās noskaidroja juniori. Latviju pasaules čempionātā pārstāvēja septembrī par uzvaru valsts čempionātā Valmierā ļoti sīvi cīkstējušies Ričards Krīviņš/Marija Golubeva un Aleksis Savļaks/Anastasija Onufrijeva. Kaut arī šoreiz viņi tik vienlīdzīgi nenostartēja, tomēr debijā pasaules čempionātā abi nebija tālu viens no otra.

Ričards Krīviņš/Marija Golubeva sasniedza ceturtdaļfinālu, kur iekļuva labākie 24 pāri. “Daces deju skolas” pārstāvjiem šajā kārtā izdevās apsteigt piecus pārus un ieņemt 19.vietu. Arī Aleksis Savļaks/Anastasija Onufrijeva bija ļoti tuvu ceturtdaļfinālam,  līdz kam pietrūka nieka divu punktu. “Dzintars” dejotāji ierindojās dalītā 27.-28.vietā. ar Čehijas pāri, apsteidzot pusi no konkurentiem.

Savu pirmo nozīmīgo titulu ieguva rumāņi Razvans Zaharia un Ana Marija Tarzianu, kuri aiz sevis atstāja divus Krievijas pārus. Panākumu guva lietuvieši Kipras Kūra un Elze Gintvile Vaļiunaite, kuri ieņēma 4.vietu, aiz sevis finālā atstājot Ungārijas un Vācijas pārus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi