Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Latvijas regbija-7 izlase Universiādē uzveic Malaiziju un turpina cīņu par 9.vietu

Vispasaules 27. universiādes regbija 7 sacensībās Kazaņā (Krievija) Latvijas studentu izlase sīvā cīņā ar 15:12 (0:5) uzvarēja Malaizijas komandu, iekļūstot pusfinālā par devīto vietu, kur rīt pulksten 14.50 pēc Latvijas laika mērosies spēkiem ar Kanādas vienību, ziņo Latvijas Regbija federācija.

Spēle pret Malaizijas studentiem iesākās ne pārāk veiksmīgi. Pirmajā puslaikā Emīls Balodis nopelnīja dzelteno kartīti un mūsu regbisti uz laiku palika mazākumā. To izmantoja sāncenši, atklājot rezultātu – 0:5. Tā arī noslēdzās mača pirmā daļa.

Otrajā puslaikā Latvijas studenti sasparojās, un tas pats Balodis izdarīja piezemējumu, izlīdzinot rezultātu 5:5. Pēc pāris minūtēm vēl piecus punktus guva Elmārs Šefanovskis, bet 14. minūtē piezemējumu izdarīja Ivars Eglis – jau 15:5. Tomēr atlikušajā laikā malaizieši spēja septiņus punktus atgūt, bet tas šoreiz arī bija viss. 15:12 – laimīga uzvara un iekļūšana pusfinālā cīņā par devīto vietu.

Latvijas studentu izlases galvenais treneris Arvis Pilenieks:
– Pirmajā puslaikā neizmantojām vairākus labus izrāvienus un izdevīgas situācijas. Tomēr, objektīvi vērtējot, mēz bijām labāki. Otrajā puslaikā izdevās gandrīz viss, līdz pašās beigās pieļāvām kļūdu un ļāvām sāncenšiem sadeldēt pārsvaru. Ar sasniegto esam gandarīti, taču tagad rītdien mums jāspēlē devītās vietas pusfinālā. Ja zaudēsim, universiāde būs beigusies, bet, ja uzvarēsim, tad trešdien spēlēsim finālā par biķeri. Puiši par līdz šim rādīto sniegumu ir pelnījuši uzslavu. Arī spēlē pret Malaiziju viņi izpildīja mača uzdevumu, lai arī rezultātā tas varbūt arī neizpaudās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi