Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas sporta deju pāris otro reizi izcīna zelta medaļu pasaules čempionātā junioriem

Sofijā notikušajā pasaules čempionātā Standartdejās (ST) junioriem (14-15 g.) ļoti spraigā cīņā 59 pāru konkurencē zelta medaļu izcīnījuši rīdzinieki Ričards Krīviņš un Marija Golubeva, tiekot pie otras uzvaras šogad, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Pirms dažām nedēļām Portugālē Ričards Krīviņš un Marija Golubeva ieguva zeltu 10 dejās (5 ST dejas + 5 Latīņamerikas dejas), bet tagad to pašu paveikuši arī Bulgārijas galvaspilsētā notikušajā pasaules čempionātā ST dejās. Otrs tituls nāca vēl sīvākā cīņā.

“Daces deju skolas” pāris kopā ar bulgāriem Aleksu Kostadinovu un Ivelinu Karčevu tika uzskatīti par galvenajiem favorītiem uz uzvaru. Pirmajā dejā Lēnajā valsī pārliecinoši pirmo vietu ieguva mājinieki, taču turpmāk viss ļoti veiksmīgi izvērtās Latvijas vadošajam junioru pārim. Krīviņš un Golubeva saņēma labāko vērtējumu trijās no piecām dejām – Tango, Vīnes valsī un izšķirošajā dejā Kvikstepā, tādējādi izcīnot uzvaru kopsummā.

Šogad Ričards ar Mariju visās deju programmās ieguvuši medaļas, jo nopelnīja bronzu Latīņamerikas dejās. Pirms tam Latvija finālā junioriem ST dejās bija pārstāvēta pirms septiņiem gadiem, kad Moldovā 6.vietu ieguva talsinieki Ričards Šteinfelds un Laura Bernāte. Savukārt iepriekšējo reizi Latvijas pāris uzvarēja pasaules čempionātā junioriem ST dejās 2006.gadā, kad “Arēnā Rīga” nepārspēti palika Ronalds Ābols un Santa Vitenberga.

Ļoti sekmīgi pasaules čempionātu aizvadījuši mūsu otrs pāris Klāvs Riemers-Silarājs un Patrīcija Mariņaka. Viņi arī sasniedza labāko sešinieku un ieguva 5.vietu, tādējādi finālā dejojot abiem “Daces deju skolas” pāriem. Klāvam un Patrīcijai sanāca ļoti līdzīga cīņa punkts punktā cīņa ar poļiem. Bez Latvijas pāriem finālā no Baltijas bija pārstāvēta arī Lietuva, Pranasam Mitkum un Justei Jančiunaitei tiekot pie bronzas medaļas.

  

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi