Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Latvijas sportistiem vietas godalgoto trijniekā starptautiskās šautriņu mešanas sacensībās Rīgā

No 28. līdz 30. martam Rīgā, „Maritim Park Hotel Riga” telpās norisinājās divi WDF pasaules reitinga turnīri šautriņu mešanā – „Riga Open” un „Riga Masters”, kuros par uzvarētājiem kļuva Irina Armstronga no Vācijas un Darius Labanauskas no Lietuvas. Kopumā nedēļas nogalē Rīgā startēja teju simts dalībnieki no 12 valstīm – Anglijas, Baltkrievijas, Dānijas, Igaunijas, Krievijas, Latvijas, Lietuvas, Nīderlandes, Norvēģijas, Turcijas, Vācijas un Zviedrijas, vēsta organizatori.

„Riga Open” sacensības sākās piektdienas vakarā ar pielozēto pāru turnīru, kurā 20 pāru konkurencē par uzvarētājiem kļuva Eda Erdema Kemaoglu no Turcijas ar pašmāju sportistu Madaru Razmu, kuri spraigā finālā ar rezultātu 4:3 uzvarēja Tatjanu Gulajevu no Krievijas un Nauri Gleglu no Talsiem, savukārt 3. vietas izcīnīja igaunis Erki Sellings ar rīdzinieci Sarmīti Lavrentjevu un lietuvietis Osvaldas Kšanis ar Muharemu Kemaoglu no Turcijas.

Individuāli dāmām par „Riga Open” čempioni kļuva WDF pasaules reitinga 2. vietas īpašniece Irina Armstronga no Vācijas, kura finālā ar rezultātu 5:1 uzvarēja Danielu Ijpelāru no Nīderlandes, bet 3. vietas izcīnīja Berita Šova un Hanne Johansen no Dānijas. No Latvijas šautriņu metējām vislabāk veicās Anitai Punculei no Rēzeknes un Sandijai Andersonei no Rīgas, kuras ieņēma 5. vietu. Kungiem par uzvarētāju kļuva lietuvietis Darius Labanauskas, kurš finālā ar rezultātu 6:4 pārspēja Priekules šautriņu metēju Madaru Razmu, savukārt 3. vietu izcīnīja Pīters Sajvani no Zviedrijas un Arūnas Čiplis no Lietuvas.

Arī „Riga Masters” sacensībās labākā dāmu konkurencē izrādījās vāciete Irina Armstronga, kura, šoreiz jau krietni spraigākā finālā ar rezultātu 5:4 uzvarēja dānieti Hanni Johansenu, savukārt 3. vietas izcīnīja vairākkārtējā Latvijas čempione Zeltīte Strade no Lizuma un Eda Erdema Kemaoglu no Turcijas. Arī kungu konkurencē atkārtoti par uzvarētāju kļuva lietuvietis Darius Labanauskas, kurš finālā ar rezultātu 6:1 uzvarēja jēkabpilieti Rihardu Tomašicki, savukārt 3. vietu ieņēma Nauris Gleglu no Talsiem un Arūnas Čiplis no Lietuvas.

Latvijas Darts Organizācija atgādina, ka „Riga Open” un „Riga Masters” sacensības notika sadarbojoties Latvijas Darts Organizācijai ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu, kā arī pateicas „Maritim Park Hotel Riga” un visiem sacensību dalībniekiem!

Šogad Rīgā notiks vēl divi WDF pasaules reitinga turnīri šautriņu mešanā. No 12. līdz 14. septembrim norisināsies 2014. gada „Baltijas Kauss”, savukārt no 7. līdz 9. novembrim notiks Baltijā lielākais šautriņu mešanas festivāls – „Latvia Open”. Abi turnīri norisināsies „Maritim Park Hotel Riga” telpās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: LOK prezidenta amata kandidātu diskusija

Otrdien, 28. maijā, notika žurnāla Sporta Avīze rīkotā Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta amatu kandidātu tiešraides diskusija, kuru vadīja sporta žurnālists Normunds Melderis.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi