Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 11. jūnijs
Mairis, Ingus, Vidvuds

Latvijas U-20 regbisti Eiropas čempionātu sāk ar pārliecinošu zaudējumu poļiem

Svētdien, 2. septembrī, _Slava Prag _stadionā Čehijā, savu pirmo spēli Eiropas čempionātā jauniešiem (U20) aizvadīja Latvijas izlase, ar 11:65 (0:44) piekāpjoties spēcīgajai Polijas valstsvienībai, informē Latvijas Regbija federācijas (LRF) preses sekretārs Jānis Erenbergs.
Eiropas U20 čempionāts Čehijas pilsētās risināsies līdz 9. septembrim trijās kārtās. Vispirms visas astoņas komandas (Čehija, Polija, Ukraina, Šveice, Ungārija, Luksemburga, Latvija un Moldova) aizvadīs četras savstarpējās ceturtdaļfināla cīņas. Pēc tam to uzvarētāji izspēlēs pusfinālus cīņā par pirmo līdz ceturtajai vietai, bet zaudētāji pusfinālus cīņā par piekto līdz astotajai ailītei. Visbeidzot notiks finālcīņas, lai noskaidrotu galīgo vietu sadalījumu Eiropas čempionātā.

Pirmajā dienā Latvija piedzīvoja zaudējumu ar 11:65 pret spēcīgo Polijas komandu. Tagad nākamajā kārtā trešdien, 5. septembrī, mūsu jauniešiem būs jāspēlē ar komandu pāra Ukraina – Luksemburga zaudētājiem. Bet pēdējā kārtā, atkarībā no pusfināla iznākuma, būs jāaizvada cīņa vai nu par piekto vai par septīto vietu Eiropas čempionātā. Mačā pret poļiem punktus Latvijai ar piezemējumu guva Jānis Gavars, bet Deivids Cjukša precīzi izpildīja divus soda sitienus.

Latvijas U20 izlases treneris Kristaps Staņa: "Spēlē pret Poliju pirmajā puslaikā bija jūtams sāncenšu pārākums. Īpašas problēmas mums radīja poļu desmitais numurs, kurš bieži izjauca mūsu uzbrukumus. Otrajā puslaikā viņš laukumā vairāk negāja, tāpēc mūsu jaunajiem regbistiem izdevās nedaudz atspēlēties. Aizsardzībā piespiedām sāncenšus kļūdīties, vinnējām visas spēka cīņas. Vēl jāpiestrādā pie autu izspēles. Jāpiebilst, ka spēle bija dinamiska, daudz ātrāka, nekā esam pieraduši spēlēt Latvijā. Labākais spēlētājs mūsu rindās bija Ainārs Indrins."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi