Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Latvijas vadošais šautriņu metējs Razma triumfē Priekules kausā

Aizvadītajā nedēļas nogalē Priekulē norisinājās Latvijas un Baltijas reitinga sacensības šautriņu mešanā, pulcējot kopumā 45 dalībniekus no Latvijas un  Lietuvas, kā arī noskaidrojot 2014. gada _Priekules Kausa _jaunos čempionus jauniešu, dāmu un kungu konkurencē.

Individuāli jauniešu konkurencē pārliecinošu uzvaru izcīnīja lietuvietis Rokas Aniulis, aiz sevis atstājot divas Viļņas kluba Legionas pārstāves – Jekaterinu Kuškovu un Mariju Sologubaiti. Daudz spraigāk jau noslēdzās dāmu un kungu individuālās sacensības. Dāmām finālā tikās Irēna Bauze no Vaiņodes un Kristīne Kuzmane no Vecpiebalgas, kuru cīņā šoreiz ar rezultātu 5:3 pārāka bija Irēna Bauze, tādējādi izcīnot savu pirmo uzvaru Baltijā. 3. vietas dāmu konkurencē izcīnīja Areta Kovļevska no Bauskas un Sandija Andersone no Rīgas.

Kungiem finālā šautriņu mešanas kluba Priekule pārstāvis Madars Razma ar rezultātu 5:3 uzveica lietuvieti Arūnu Čipli, kurš nedaudz negaidīti pārliecinoši turnīra pusfinālā bija apspēlējis Latvijas un Baltijas reitinga līderi Dariusu Labanausku, kuram kopā ar citu lietuvieti Roku Aniuli Priekulē ieņemta 3. vieta.

Dāmu pāru sacensībās jau piekto gadu pēc kārtas Priekulē triumfēja vaiņodnieces Irēna Bauze un Kristīne Mickus, kuras spraigā finālā ar rezultātu 4:3 uzvarēja rīdzinieces Ievu Brikmani – Buklovsku un Sandiju Andersoni, savukārt 3. vietas izcīnīja rēzekniete Anita Puncule ar lietuvieti Irēnu Čiplieni un Vecpiebalgas šautriņu metēja Kristīne Kuzmane ar priekulnieci Laimu Upenieci.

Kungiem panākumu izcīnīja Lietuvas vadošie šauriņu metēji Darius Labanauskas un Arūnas Čiplis, kuri finālā ar rezultātu 5:4 pāspēja mājniekus Madaru Razmu un Aigaru Strēli. Augsto 3. vietu kungu pāru sacensībās izcīnīja vaiņodnieks Jānis Birznieks ar kalētnieku Andri Ziemeli un Tomas Šakis ar Roku Aniuli no Lietuvas.

Jāatzīmē, ka Priekules Kauss kļuva par pirmo turnīru Baltijā, kurā kādam no spēlētājiem izdodas uzvarēt legu ar 9. bultu un to izdarīja mājnieks Madars Razma, kurš to paveica turnīra pusfinālā pret lietuvieti Roku Aniuli.

Nākamās sacensības šautriņu metējiem ir paredzētas jau nākamās nedēļas nogalē, kad Rīgā norisināsies 2014. gada Baltijas Kauss, kas arī šogad ir iekļauts WDF pasaules reitinga turnīru kalendārā un čempioni tiks noskaidroti ne vien individuāli un pāros, bet arī komandu vērtējumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākum...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi