Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Latvijas vīriešu florbola čempionāta galvgalī četrām komandām vienāds punktu skaits

Pēc pagājušās nedēļas nogales spēlēm Latvijas vīriešu florbola čempionāta kopvērtējuma galvgalī ar vienādu punktu skaitu nostājušās četras komandas - Cēsu Lekrings, Ķekava, Kocēnu Rubene un Rīga.

Pērnās sezonas čempioni Lekrings sestdien un svētdien tika pie divām uzvarām, savā laukumā ar 9:0 (1:0, 2:0, 6:0) sagraujot Talsi/Triobet vienību, kā arī ar 9:5 (3:1, 2:1, 4:3) pārspējot Ulbroka/FS Masters.

Pirmajā mačā Cēsu kluba labā pa diviem vārtiem guva Andris Rajeckis un Toms Šmits, bet otrajā spēlē ar to pašu izcēlās Andris Malkavs, Aleksandrs Abramovs un Rajeckis.

Tikmēr Ķekava piektdien savā laukumā ar 4:8 (1:0, 0:4, 3:4) zaudēja RTU/Inspecta komandai, bet sestdien ar 6:3 (0:0, 1:2, 5:1) viesos tika pārspēti Lielvārdes florbolisti.

Mačā pret RTU/Inspecta komandu zaudētāju labā divus vārtus guva Gints Klēģers, bet pretinieku komandā ar to pašu atbildēja Kārlis Bulāns, Toms Rutkis un Jānis Jansons. Savukārt cīņā pret Lielvārdi, kur uzvaru viesiem nodrošināja izcili aizvadītā trešā trešdaļa, ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Jānis Liepa un Aivis Hammers, kura kontā arī divas rezultatīvas piespēles.

Rubene nedēļas nogalē aizvadīja tikai vienu spēli, kad sestdien savā laukumā ar 8:4 (2:3, 1:1, 5:0) pārspēja Bausku. Pa diviem vārtiem šoreiz guva Ritvars Bērziņš un Mārtiņš Zelčs.

Savukārt Rīga vienība tika pie diviem panākumiem, piektdien ar 6:4 (2:1, 2:1, 2:2) savā laukumā pārspējot Madonu, kad trīs vārtus un divas rezultatīvas piespēles iekrāja Alvis Dāle, un sestdien ar 9:6 (4:3, 4:1, 1:2) viesos uzvarot Ulbroka/FS Masters.

Otrajā no šiem mačiem Dāle guva sešus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli.

Pašlaik kopvērtējuma līderi ar 18 punktiem septiņos mačos ir Lekrings, bet Ķekava pie 18 punktiem tikusi astoņās spēlēs. Trešie ar 18 punktiem septiņās cīņās ir Rubenes florbolisti, bet Rīga seko ceturtajā pozīcijā ar 18 punktiem astoņos mačos.

Šogad par uzvaru vīriešu virslīgā cīnās 14 komandas - par divām vairāk nekā pērn. Pēc divu apļu regulārā čempionāta izslēgšanas cīņām kvalificēsies astoņas labākās komandas. Pēc tam ceturtdaļfināli un pusfināli tiks aizvadīti līdz vienas komandas trim uzvarām, par bronzas medaļām notiks tikai viens mačs, bet čempioni tiks noskaidroti sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām.

Aizvadītajā sezonā Lekrings komanda par valsts čempioniem vīriešu konkurencē kļuva piekto reizi vēsturē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: LOK prezidenta amata kandidātu diskusija

Otrdien, 28. maijā, notika žurnāla Sporta Avīze rīkotā Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta amatu kandidātu tiešraides diskusija, kuru vadīja sporta žurnālists Normunds Melderis.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi