Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Latvijas vīru orientieristi netiek labāko divdesmitniekā PČ sprinta finālsacensībās Vecrīgā

Latvijas vīru orientieristiem Rūdolfam Zērnim, Andrim Jubelim un Artūram Pauliņam sestdien Vecrīgā neizdevās tikt labāko 20 skaitā pasaules čempionātā sprinta distancē, kurā uzvaru guva titulētais šveicietis Daniels Hubmans. Labākais no Latvijas sportistu trio bija Zērnis, kurš ierindojās 22. vietā, kamēr Jubelis palika 32., bet Pauliņš 33. pozīcijā 45 finālistu konkurencē.

Par uzvarētāju 4,3 kilometrus garajā distancē kļuva Hubmans, kurš līdz ar to atkārtoja pērn un 2011. gadā gūtos panākumus, kad arī plūca galvenos laurus planētas meistarsacīkšu sprinta distancēs.

Hubmans distanci veica 14 minūtēs un 5,9 sekundēs, par 1,2 sekundēm pārspējot jaunzēlandieti Timu Robertsonu, kamēr pie bronzas tika cits šveicietis Andreass Kīburcs, savam tautietim zaudējot 20,2 sekundes.

Savukārt Zērnis no uzvarētāja atpalika 59 sekundes, bet Jubelis un Pauliņš bija attiecīgi vēl par 18,9 un 23,8 sekundēm lēnāki.

Vīru sacensību norisi iespaidoja neilgi pirms tām Rīgā uznākušais spēcīgais lietus, līdz ar to trasē nācās cīnīties ne tikai ar kontrolpunktu meklēšanu, bet arī slidenu bruģi. Tiesa, tiem dalībniekiem, kas startēja vēlāk, slapjais segums tik daudz vairs netraucēja.

Jau ziņots, ka sestdien dāmām sprinta sacensībās Latvijas orientieriste Sandra Grosberga ieņēma 17. vietu, kas līdz ar to ir labākais mājinieku rezultāts pirmās dienas sacīkstēs, kamēr uzvaru izcīnīja titulētā dāniete Maja Alma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi