Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 10. jūnijs
Malva, Anatols, Anatolijs

LDE/Miesnieki līderpozīcijās noslēdz Latvijas regbija čempionāta pirmo apli

Otrdien, 28. augustā, Latvijas Universitātes stadionā notika Livland Latvijas meistarsacīkšu spēle starp LDE/Miesnieki un Kalves komandām. Sīvā un mazrezultatīvā cīņā pārāki ar 12:6 bija LDE/Miesnieki regbisti, informēja Latvijas Regbija federācijas (LRF) preses sekretārs Jānis Erenbergs.
Miesniekiem tā bija septītā uzvara septiņās spēlēs un ar 32 punktiem komanda pirmo apli noslēdza līderpozīcijās. Savukārt Kalvei tas bija otrais zaudējums sešos mačos un ar 21 punktu vienība pagaidām ieņem otro vietu.

Spēles pirmajā puslaikā rezultātu atklāja Kalves spēlētājs Mihails Tumins, precīzi izpildot soda sitienu 3:0. LDE/Miesnieki atbildēja ar Ivara Egļa piezemējumu, atgūstot vadību 5:3. Tomēr turpinājumā vienu no Kalves uzbrukumiem ar sekmīgu dropsitienu noslēdza Tumins, vadībā atkal izvirzot savu vienību ar 6:5. Jāpiebilst, ka tas šosezon Latvijas regbija čempionātā bija pirmais veiksmīgais dropsitiens. Tā arī noslēdzās mača pirmā daļa.

Spēles otrajā puslaikā diezgan ilgi turējās rezultāts 6:5 Kalves labā. Tomēr, mača izskaņai tuvojoties, Krists Kruskops ar piezemējumu izvirzīja vadībā Miesniekus, bet Valters Raņķis precīzi sita realizācijas sitienu – 12:6. Ar tādu rezultātu arī noslēdzās spēle, neraugoties uz izmisīgajiem Kalves regbistu centieniem pēdējās minūtēs gūt punktus ar piezemējuma palīdzību.

LDE/Miesnieki galvenais treneris Uldis Bautris:
– Spēle iznāca samocīta, ne pārāk interesanta no abu komandu pozīcijām. Man šis mačs nepatika kā tāds. Bija šausmīgi daudz brāķa, daudz noteikumu pārkāpumu. Ļoti slikti izpildījām soda sitienus. Tomēr, uzvara ir uzvara. No savas vienības rindām varu uzslavēt Maksimu Batrakovu un Kristu Kruskopu.

Kalve galvenais treneris Vladimirs Ņikonovs:
– Apsveicu Miesniekus ar uzvaru. Diemžēl nekāda skatāmā spēle nesanāca. Juceklis laukumā valdīja no abām pusēm. Diemžēl Miesnieki mūs divreiz pārspēja spēka cīņā, tādējādi gūstot svarīgus punktus ar piezemējumiem, bet mēs savas iespējas nespējām realizēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis: Jūtos labi un būšu gatavs trešajam mačam

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis no Bostonas "Celtics" pēc svētdien izcīnītās uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas otrajā mačā norādīja, ka pēdējā ceturtdaļā...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi