Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

LHF: Skrastiņa mirstīgas atliekas Rīgā tiks nogādātas sestdienas vakarā

Bojāgājušā Latvijas izlases hokejista Kārļa Skrastiņa mirstīgās atliekas Rīgā tiks nogādātas sestdienas vakarā, atklāja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretārs Māris Gorbunovs.

"Kā zināms, [LHF prezidents] Kirovs Lipmans bija ieradies Jaroslavļā, lai nokārtotu visas nepieciešamos dokumentus Skrastiņa mirstīgo atlieku nogādāšanai Latvijā," skaidroja Gorbunovs. "Bija plānots, ka Lipmans kopā ar Skrastiņa radiniekiem ar čārterreisu dosies uz Rīgu, taču hokejista tuvinieki izlēma doties ar kravas lidmašīnu, kas vedīs Skrastiņa mirstīgās atliekas."

"Vēlāk sestdien Lipmans lidostā sagaidīs kravas lidmašīnu un Skrastiņa radiniekus. Savukārt par Skrastiņa izvadīšanu būs zināms svētdien," sacīja Gorbunovs.

Jau vēstīts, ka trešdien neilgi pēc pacelšanās avarēja "Jak-42" markas lidmašīna, kurā atradās visa Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Jaroslavļas "Lokomotiv", kurā spēlēja arī viens no visu laiku labākajiem latviešu aizsargiem Skrastiņš.

Lidmašīnā atradās 45 pasažieri, 43 no tiem gāja bojā, tostarp arī 37 gadus vecais Skrastiņš.

Šodien Jaroslavļā notika atvadu ceremonija, kurā godināja bojāgājušo "Lokomotiv" komandu. Pasākums notika vienības mājas spēļu arēnā "Arena-2000".

Uz godināšanas pasākumu Jaroslavļā vairākas KHL vienības ieradās pilnā sastāvā. Tiesa, daudzas komandas nevēlējās pa taisno lidot uz Jaroslavļu, tā vietā sākotnēji lidojot uz Maskavu, bet pēc tam ar autobusu mērojot vairāk nekā 300 kilometrus.

Rīgas "Dinamo" komandu ceremonijā pārstāvēja uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs, ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs un valdes loceklis Zigmārs Priede.

Jaroslavļā, sākot ar piektdienu, izsludinātas trīs dienas ilgas sēras.

Jau vēstīts, ka "Lokomotiv" prezidents Jurijs Jakovļevs piemiņas pasākumā sestdien pavēstīja, ka "Lokomotiv" nepiedalīsies KHL 2011./2012.gada sezonas čempionātā.

Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda ir divkārtēja KHL Gagarina kausa fināliste. Tai starpsezonā pievienojās arī Skrastiņš, kurš pirms tam kopš 1998.gada spēlēja Nacionālajā hokeja līgā (NHL).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi