Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

LLU regbisti jauno sezonu sāk ar smagu zaudējumu Kalvei

Trešdien Jelgavā, Daugavas stadionā notika Latvijas meistarsacīkšu pirmās kārtas spēle starp LLU un Kalve komandām. Ievērojami pārāki ar 63:0 (0:42) bija pieredzējušie Kalves regbisti, izcīnot pirmo uzvaru jaunajā, 2013. gada sezonā, savukārt LLU studenti piedzīvoja pirmo zaudējumu, vēsta Latvijas Regbija federācija. 

Spēle notika uz dubļainā Daugavas stadiona zāliena, taču tas nemazināja spēlētāju vēlmi parādīt starta mačā pēc iespējas labāku sniegumu. Kā jau sezonas pirmajā mačā, ne viss sanāca kā gribētos, taču kopumā spēle izdevās gana interesanta. Jāatzīmē, ka pirmo spēli savā karjerā aizvadīja jaunais tiesnesis Kaspars Klāviņš, kura darbību sacensību galvenais tiesnesis Kārlis Sarkans novērtēja visnotaļ atzinīgi. 

LLU galvenais treneris Arvis Pilenieks: "Pirmajai spēlei viss bija normāli. Domāju, ka rezultāts neatspoguļo cīņas gaitu. Tiesa, nespējām noturēt savas bumbas, tad vēl dubļainais laukums, vējš. Jaunajam tiesnesim Klāviņam tā bija pirmā spēle. Negribu jau nu viņu kritizēt, taču brīžiem viņš nedaudz izlaida spēli no rokām. “Kalves” spēles stils mani nepārsteidza – tas bija diezgan ass, pat rupjš. Atzīstos, ka pats nespēju savaldīt emocijas un nopelnīju dzelteno kartīti. Tā bija mana kļūda. Otrajā puslaikā “nolūzām”, nespējām vairs pretoties. Žēl, ka neizdevās gūt goda punktus. Tomēr jāapzinās, ka mums komandas sastāvā bija pieci debitanti, bet sāncenšiem – vairāki Latvijas izlases spēlētāji." 

“Kalve” galvenais treneris Vladimirs Ņikonovs: "Daugavas stadiona laukums bija diezgan mīksts. Pirmajās minūtēs, kā jau pirmajās spēlēs ierasts, valdīja neliels juceklis. Daudz kas nesanāca, taču piezemējumi bija, bet vairāk pēc individuālas darbības, nevis pēc kolektīvas saspēles. Bet visādi citādi – viss bija kārtībā. Vismaz parādījām, ka mums ir kolektīvs." 

Latvijas meistarsacīkstes turpināsies nedēļas nogalē, kad svētdien, 28. aprīlī, pulksten 15.00 Siguldā, Depo laukumā Valmieras Fēnikss uzņems RK Miesnieki, savukārt pulksten 14.00 Grobiņā turienes Vikingi spēlēs pret LMT/Eži komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: LOK prezidenta amata kandidātu diskusija

Otrdien, 28. maijā, notika žurnāla Sporta Avīze rīkotā Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta amatu kandidātu tiešraides diskusija, kuru vadīja sporta žurnālists Normunds Melderis.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi