Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

LSPA lektore piepilda sapni un kļūst par Soču Olimpiādes brīvprātīgo

Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) Vadības un komunikāciju zinātnes katedras lektore Signe Luika saņēmusi oficiālu apstiprinājumu brīvprātīgā darba veikšanai XXII Ziemas Olimpiskajās spēlēs, kas no 2014.gada 7. līdz 23.februārim notiks Sočos (Krievija), portālam Diena.lv pastāstīja akadēmijas  sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Ilze Āķe–Vīksne.

Pieteikumu Soču Olimpisko spēļu brīvprātīgā darbam Signe aizpildīja jau 2012.gada sākumā, kam sekoja angļu valodas, krievu valodas un psiholoģiskais tests, kā arī Skype intervija. 

Šobrīd vēl nav precīzi zināmi Signes darba pienākumi, bet savā pieteikumā Soču Olimpisko spēļu organizētājiem viņa norādīja, ka vēlas darboties sacensību norises vietās, veicot organizatorisko darbu, jo viens no nosacījumiem labam brīvprātīgā darbam ir ļaut viņam strādāt jomā, kas pašam patīk vislabāk.  

 „Esmu ļoti priecīga, jo sapnis par piedalīšanos Olimpiskajās spēlēs ir piepildījies! No olimpisko spēļu organizatoriem esmu saņēmu oficiālu ziņu ar apstiprinājuma vārdiem „Tu esi daļa no Soči 2014 komandas!”. Domāju, ikviens sporta entuziasts tiecas klātienē izbaudīt Olimpisko spēļu atmosfēru un piedalīties šī pasākuma norisē. Man ir paveicies dubultā, jo varēšu ne tikai vērot un vērtēt, bet arī līdzdarboties un gūt pieredzi Olimpisko spēļu  ikdienas darba nodrošināšanā, ” komentēja Signe Luika.

Kopumā XXII Ziemas Olimpisko spēļu organizatori saņēmuši  180 000 brīvprātīgo pieteikumus, tai skaitā 10 000 ārvalstu pilsoņu, bet veiksmīgai Olimpiādes norisei nepieciešama tikai 25 000 brīvprātīgo palīdzība. 

Kā ziņots, Soču Ziemas Olimpisko spēļu 17 sacensību norises dienās aptuveni 3000 sportisti 15 disciplīnās sadalīs 98 medaļu komplektus. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi