Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Madonā atklāts Latvijas kauss pauerliftingā, 1.posmā uzvar mājinieki

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar Madonas novada čempionātu spēka trīscīņā atklāts 2013.gada sezonas Latvijas kauss (LK) pauerliftingā. Komandu vērtējumā pirmajā no 18 Latvijas kausa posmiem samērā negaidīti triumfēja mājinieki – Madonas komanda, aiz sevis atstājot Gulbenes, Inešu, Rēzeknes, LLU-PL un RISEBA sportistus, informē organizatori. 

„Pirmais Latvijas kausa posms ir aizvadīts, un jāatzīmē, ka ļoti veiksmīgi. Madonā tas norisinājās pirmo reizi, tādejādi LK posmu norises areāls patstāvīgi paplašinās. Arī tehniski sacensības bija organizētas ļoti labā līmenī, neskatoties uz to, ka organizatoram Mārtiņam Lielupam tā bija debija Latvijas mēroga sacensību organizēšanā,” atklāj Latvijas Pauerliftinga federācijas valdes priekšsēdētājs Rinalds Dimiņš.  

Kopumā sacensības pulcēja 44 dalībniekus. Kaut skaits samērā neliels, organizatori norāda – gada pirmajām spēka trīscīņas sacensībām tas ir pietiekams. Kā ierasts, visplašāk pārstāvētas jauniešu un vīru grupas (attiecīgi 16 un 21 sportists).  

Absolūtā vērtējumā jauniešiem vislabākos rezultātus uzrādīja Gulbenes pārstāvis Dzintars Lācis, summā paceļot 510 kilogramus. Aiz viņa – Normunds Kaņepons no Madonas SCK ar 467,5 kilogramiem, bet trijnieku noslēdza vēl viens Gulbenes sportists Kristaps Stalovskis ar rezultātu 412,5 kilogrami.  

Vīru konkurencē absolūti labākais – Gulbenes KSP pārstāvis Uvis Vasiļenko ar 710 kilogramiem summā, otrais – Toms Martinsons no LLU-PL ar 702,5 kilogramiem, bet trešais – RISEBA pārstāvis Aigars Jaņevičs ar 650 kilogramiem summā. Ar visiem sacensību rezultātiem var iepazīties Latvijas Pauerliftinga federācijas mājaslapā.

Lai nenāktos nokavēt nevienu no nākamajiem Latvijas kausa posmiem, šogad sportistu un spēka sporta interesentu ērtībai Latvijas Pauerliftinga federācija ir sagatavojusi arī īpašu sacensību video kalendāru, kas aplūkojams raksta pielikumā. Federācijas pārstāvji arī informē, ka jaunajā gadā iecerēts pilnveidot interneta tiešraižu kvalitāti, lai ikviens interesents sacensību norisei varētu ērti sekot līdzi arī tiešsaistē. 



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi