Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Makgregors atgriezīsies UFC ringā

Jauktās cīņu mākslas (MMA) zvaigzne Konors Makgregors atklājis, ka 18.janvārī viņa atgriešanās cīņā pretējā stūrī būs Donalds Seroni jeb "Kovbojs", kā viņu dēvē jauktās cīņu mākslas čempionātā (UFC), vēsta ESPN.

Kā ESPN atklāja UFC prezidents Dana Vaits, jostas šajā cīņā netiks sadalītas, tomēr tas nebija šķērslis skaļajam īram parakstīt līgumu par gaidāmo dueli, kas gaidāms "T-Mobile" arēnā.

Tāpat jaunu un ekskluzīvu līgumu ar UFC esot parakstījis arī "Kovbojs".

Makgregoram šī būs tikai trešā cīņa svara kategorijā līdz 77 kilogramiem. 2016.gadā viņš šajā svara kategorijā divreiz spēkojās ar Neitu Diazu, kurš pirmajā cīņā viņu uzveica ar sāpju paņēmienu, bet otrajā īrs atspēlējās.

Īrijas sportists UFC ringā jeb oktagonā nav kāpis kopš pērnā gada oktobra, kad vieglā svara kategorijā viņš piekāpās neuzvarētajam Krievijas atlētam Habibam Nurmagomedovam. Savukārt pēdējo uzvaru viņš svinēja 2016.gada novembrī, kad nokautēja Ediju Alvaresu.

Bijušais čempions svara kategorijās līdz 65 un līdz 70 kilogramiem, UFC pēdējo trīs gadu laikā aizvadījis tikai vienu cīņu. Makgregors kopš tā laika interneta plašumos parādījies vien ar skandāliem, jo aprīlī viņš atzina savu vainu fiziskā nodarījumā - sportists kādā bārā iesita pa seju citam apmeklētājam. 

Tāpat pagājušajā mēnesī noskaidrojies, ka pret viņu uzsākta izmeklēšana seksuālā uzbrukumā, tomēr apsūdzības vēl nav izvirzītas.

Makgregors UFC uzvarējis 21 cīņu, bet četrās piedzīvojis neveiksmi, kamēr viņa pretinieks ir čempionāta rekordists gūtajās uzvarās (23) un nokautos (16). "Kovbojs" iepriekš bija titula cīņas pretendents vieglajā svarā, bet no 2016. līdz 2019.gadam viņš aizvadīja cīņas svara kategorijā no 63,6 līdz 66,7 kilogramiem.

"Kovbojs" pēdējo cīņu aizvadīja septembrī, kad piedzīvoja zaudējumu Džastinam Geidži.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi