Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Māra Puisīte dala līderpozīcijas pēc Latvian Open golfa turnīra pirmās sacensību dienas

Latvijas izlases golfere Māra Puisīte pēc piektdien "Ozo Golf Club" laukumā, Rīgā, aizvadītās pirmās sacensību dienas izvirzījās dalītās līderpozīcijās starptautiskajā "Latvian Open" amatieru turnīrā, kur startē 14 valstu spēlētāji.

Māra Puisīte 18 bedrītes izspēlēja ar 73 sitieniem jeb vienu sitienu virs teorētiski nepieciešamās normas (PAR), dalot 1.vietu ar tādu pašu rezultātu sasniegušo Izraēlas golfa spēlētāju Hadasu Libmani. Trešā ar 74 sitieniem ir Beļģijā trenējusies Kazahstānas pārstāve Džamila Džaksalijeva, bet pērnā gada "Latvian Open" čempione Krista Puisīte pēc pirmās kārtas ieņem 4.vietu ar 76 sitieniem.

Vīriešu konkurencē pēc spoži izspēlēta raunda par līderi kļuva beļģis Matiass Bēsmanss, kam vadību nodrošināja 67 sitienu jeb -5 zem PAR rezultāts. Otrais ar 71 sitienu jeb -1 zem PAR ir soms Henriks Lahti, bet vēl par diviem sitieniem atpaliek lietuvietis Kornelijs Baļukonis un cits Somijas golferis Jani Hietanens.

Labākajiem Latvijas spēlētājiem vīriešu konkurencē pirmajā kārtā neizdevās iekļūt līderu sešiniekā - Kārlis Broders un Dāvis Puksts pēc lieliskos laikapstākļos aizvadītās sacensību dienas dala 7.vietu ar rezultātu 76 sitieni (+4).

Latvijas golfa sezonas prestižākajā starptautiskajā amatieru turnīrā piedalās 100 kungu un 21 spēlētāja dāmu ieskaitē. Sestdien visi dalībnieki izspēlēs vēl pa 18 bedrītēm, bet pēdējā kārtā svētdien cīņu turpinās 60 vīrieši un 18 sievietes, tādējādi laureāti kļūs zināmi 54 bedrīšu summā. Labākie "Latvian Open" spēlētāji gūs ieskaites punktus pasaules amatieru rangā (WAGR).

Skatītājiem ieeja "Ozo Golf Club" visas sacensību dienās ir bez maksas.

"Latvian Open" šogad notiek 17.reizi - sacensības risinās kopš 1995. gada, kad turnīrs vēl notika Igaunijā, jo Latvijā nebija sava golfa laukuma. No 1998. līdz 2001. gadam "Latvian Open" uzvarētājus noteica "Viesturos", bet kopš 2002. gada - "Ozo Golf Club" laukumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi