Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Mercedes-Benz Trophy golfa turnīrā varēs tikt pie ekskluzīva auto, raidot bumbiņu 13.bedrītē ar vienu sitienu

Domenikss, Daimler Mercedes-Benz ģenerālpārstāvis Latvijā, organizē pirmo _Mercedes-Benz Trophy _golfa turnīru Latvijā, kas notiks š.g. 26.augustā, Ozo Golf Club. Sacensības norisināsies trīs grupās, dodot unikālu iespēju katras grupas uzvarētājam piedalīties Mercedes-Benz Trophy pasaules finālā 2013. gadā. Par svētdienas sacensības intrigu solās būt 13. bedrītes izspēle, kuras veiksminieks varēs tikt pie iespaidīgas balvas – raidot bumbiņu bedrītē ar vienu sitienu jeb Hole In One, spēlētājs dāvanā saņems ekskluzīvu automašīnu Mercedes Benz CLS.
„Golfs ir ne tikai spēle, tā ir kaislība, ar augstiem standartiem un etiķeti, kas aizrāvusi vairāk nekā 50 miljonus cilvēku visā pasaulē. Tā vērtības – pacietība, mērķtiecība un ilgtermiņā orientēta darbība pilnībā atbilst Mercedes-Benz pārliecībai. Tāpēc Mercedes-Benz ir viens no vadošajiem golfa pasākumu atbalstītājiem visā pasaulē,” saka Domenikss ģenerāldirektors Viktors Troicins. „Mercedes-Benz Trophy ir ne tikai interesants un saistošs turnīrs ar vērtīgām balvām – iespēju pārstāvēt Latviju 2013.gada Merecedes-Benz Trophy pasaules finālā, bet arī augsta līmeņa sabiedrisks pasākums, kurā ir iespēja satikties golfa spēlētājiem, entuziastiem un vienkārši interesentiem.”

Ozo Golf Club direktors Armands Puče: „Šīs būs aizraujošas un intriģējošas sacensības. Pirmkārt, jau Hole In One balva rada lielu kārdinājumu - proti, ja nu šoreiz kādam ar pirmo sitienu izdodas tikt pie jaunas automašīnas. Saprotams, amatieru līmenī mēs runāsim par lielu veiksmi, nevis meistarību, tomēr - arī tas ir jānopelna. Otra lieta - grupu uzvarētāji saņems iespēju piedalīties Mercedes-Benz Trophy lielajā finālā, kur pārstāvēs jau Latviju. Solās būs kaislīga nedēļas nogale."

Mercedes-Benz pasaules līmenī sekmē ne tikai trīs galvenos golfa turnīrus – The Masters, The Open Championship un PGA Championship norisi, bet arī virkni mazākas nacionāla un lokāla mēroga sacensības. Paralēli visiem profesionālajiem turnīriem Mercedes-Benz galveno uzsvaru liek uz Mercedes-Benz Trophy –globālām amatieru golfa spēles sacensībām.

Mercedes-Benz Trophy ir aizraujošākais amatieru golfa turnīrs pasaulē, kas nodrošina nebijušas emocijas turnīra dalībniekiem un skatītājiem. Mercedes-Benz Trophy pasaules finālā katram spēlētājam iespējams spēlēt tikai vienu reizi, taču dalība iespējama gandrīz katram golfa spēlētājam – amatierim. 2011.gadā kopā 600 kvalifikācijas turnīros un 37 nacionālā līmeņa finālturnīros piedalījās 60 tūkst. spēlētāju. Turnīra fināls ik gadu nodrošina unikālu iespēju pasaules labākajiem amatieriem piedalīties vienā no izcilākajiem sporta forumiem.

Līdz 24.augustam, atbilstoši turnīra nolikumam, Latvijas Mercedes-Benz Trophy var pieteikties ikviens golfa amatieris. Sacensības ir iekļautas Latvijas Golfa federācijas (LGF) rangā, kas nozīmē, ka turnīra dalībnieki iegūst ieskaites punktus LGF vērtējumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi