Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nadals un Džokovičs kvalificējas ASV tenisa čempionāta finālam

Pasaules ranga līderis Rafaels Nadals kā pirmais kvalificējies ASV atklātā tenisa čempionāta vīru vienspēļu turnīra finālam. Sestdien pusfinālā viņš pārliecinoši ar 6:2, 6:3, 6:4 nepilnu divarpus stundu laikā pārspēja pasaules 14.raketi Mihailu Južniju no Krievijas, svinot astoto uzvaru līdzšinējās 12 savstarpējās cīņās.

Nadals trešo gadu pēc kārtas spēlēja US Open pusfinālā, taču finālā iekļuva pirmo reizi. Pa ceļam uz izšķirošo maču Rafa nav zaudējis nevienā setā.ASV čempionāts ir vienīgais Grand Slam turnīrs, kurā titulētais spāņu tenisists vēl nav uzvarējis ne reizi. Svētdien viņš centīsies kļūt par septīto tenisistu, kas triumfējis visos četros prestižākajos turnīros. Šobrīd viņa kontā ir astoņi Grand Slam turnīru čempiona tituli.Nadala pretinieks finālā kļuva zināms Rodžera Federera un Novāka Džokoviča cīņā. Aizraujošā piecu setu cīņā virsroku ar 5:7, 6:1, 5:7, 6:2, 7:5 guva Serbijas tenisists, kurš piektajā setā atspēlēja divas mačbumbas. 16 savstarpējās cīņās šveicietim šis bija sestais zaudējums.Federers bija spēlējis visu ASV čempionātu finālos kopš 2003.gada. Savukārt pasaules ranga trešais numurs Džokovičs Grand Slam turnīru finālā spēlēs trešo reizi.(_papildināta ar Federera – Džokoviča spēles rezultātu_)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi