Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Nedēļas nogalē norisināsies Tautas rogaininga sacensības

Tuvojas rudens un, kā jau ierasts, septembra pēdējā svētdienā (30.septembrī) norisināsies Tautas rogainings. Šoreiz tas notiks Garkalnes pusē, dalībniekiem startējot pie Maltuves purva, informē sacensību organizatori.
Kā parasti paredzētas sacensības četru un astoņu stundu garumā komandu dalībniekiem. Šogad Tautas rogaininga laikā paredzēti arī iespaidīgi jaunumi - maratona un pusmaratona orientēšanās distances. Šī disciplīna speciāli tiem sportistiem, kuriem patīk cīnā vientulībā. Startā visi dalībnieki dosies vienlaicīgi 9:30. Pieteikties dalībai šeit.

Nav aizmirsts arī par jaunajiem censoņiem, kuri varēs doties bezmaksas pārgājienā treneru-pieaugušo pavadījumā. Bērnu pārgājiens startēs pēc lielajiem un paredzēts četru stundu garumā. Pārgājiena laikā paredzētas dažādas spēles, apmeklēt Maltuves purvu - iestiprināties ar dzērvenēm, uzkāpt mednieku skatu tornī, kā arī ietrurēt maltīti pie dabas.

Pieteikties pārgājienam var šeit . Vairāk informācijas Magnēta sacensību centrā vai biļetenā Nr.2

Orientēšanās sacensības rogainingā ir krietni vieglāka un jautrāka kā klasiskajā orientēšanās distancē, jo Jūs esat draugu lokā, kā arī kontrolpunkti ir izvietoti zīmīgās un nepārprotamās vietās. Distancē paredzēti vairāki dzirdināšanas KP.

Visi dalībnieki piedalās loterijā par divām Garmin balvām - pulksteņiem Forerunner110_HR_300. Tā notiks pēc dalībnieku apbalvošanas pēc 14:30 un pēc 18:30.

Paredzēta arī GPS sekošana tiešraidē, pēc organizatoru izvēles desmit astoņu stundu rogaininga komandas tiks aprīkotas ar GPS sekošanas ierīcēm. Komandas kuras tiks aprīkotas publicēsim pēc pieteikšanās beigām. Pārējiem dalībniekiem būs iespēja īrēt GPS iekārtas par 3 Ls. Gps sekošanu nodrošina www.mansgps.lv

Pirmajiem pieciem katras grupas (42-MA , 42-WA, 21-MA, 21-WA) maratona distances dalībniekiem pazemināta dalības maksa 5 lati.

Video no iepriekšējā gada rogaininga apskatāmas šeit:

http://www.youtube.com/watch?v=egoi-A5tXRE&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=svzS7wIqmj0

Uz tikšanos mežā pie Maltuves purva!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šilovs: Nevarēju pievilt komandas biedrus

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, aizvadot ceturto spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā, centies parādīt savu labāko sniegumu, lai nepieviltu komandas biedrus, sarunā ar Zie...

Bronzas kodols saglabāts

Latvijas hokeja valstsvienībā būs pārbaudītas vērtības un septiņi jaunpienācēji.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi