Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Nedēļas nogalē noskaidros medaļu ieguvējus Latvijas čempionātā lakrosā vīriešiem

8. jūnijā Rīgas 49. vidusskolas stadionā no plkst. 12:00 un 9. jūnijā Sporta kompleksā „Ķeizarmežs” no plkst. 11:00 noslēgsies 7. Latvijas vīriešu lakrosa čempionāts. 

Latvijas Lakrosa federācija, noslēdzot regulāro čempionātu, rīko pusfināla un fināla spēles Rīgā. Kopumā no aprīļa līdz jūnijam tika aizvadīti pieci sabraukumi, kas notika Jelgavā, Olainē, Liepājā un Zaķumuižā.  

21.aprīlī Jelgavā tika aizvadīts pirmais 2013.gada Latvijas Lakrosa čempionāta vīriešiem sabraukums,  kurā ar spēkiem savstarpējas spēles mērojās 6 no 8 lakrosa kubiem. Otrais LLF rīkotais Latvijas Lakrosa čempionāta sabraukums notika Olainē.  Savstarpējās spēlēs tikās četri klubi:  Rīga pret ArcherLacrosse un RJTC pret Druva Dynamite lakrosa klubu.Latvijas Lakrosa čempionāta 3. un 4.sabraukumā vīriešiem, kas 18. un 19.maijā norisinājās Liepājā Raiņa parkā, Leona Valinska stadionā, piedalījās pieci klubi, savukārt,25. maijā Zaķumuižas stadionā tika aizvadīts noslēdzošais Latvijas Lakrosa čempionāta sabraukums.  

Pašlaik čempionāta tabulas augšgalā ar piecām uzvarām piecās spēlēs atrodas LK „Druvas dynamite”, kas ir jau četrkārtējie Latvijas čempioni, otrajā vietā ar vienu zaudējumu pret Druvas komandu ir „ArcherLacrosse” un trešajā vietā „Mītavas” LK ar trijām uzvarām un diviem zaudējumiem. Tabulu noslēdz LK „RJTC” ar divām uzvarām piecās spēlēs, LK „Libava” ar vienu uzvaru un LK „Rīga”, kas šobrīd vēl joprojām ir bez punktiem. 

Pusfināla izcīņas sāksies plkst. 12:00 ar spēli par 5.vietu, kur sacentīsies LK „Rīga” un LK „Libava”, tam sekos divi pusfināli, lai noskaidrotu fināla spēļu sadalījumu. Fināls notiks Sporta klubā „Ķeizarmežs”. Plkst. 11:00 notiks spēle par 3.vietu, savukārt, plkst. 13:00 notiks cīņa, lai noskaidrotu Latvijas lakrosa čempionāta 2013. uzvarētāju. 

LLF organizētais Latvijas čempionāts notiek kopš 2007. gada. Četras reizes uzvarējis  LK "Druvas Dynamite" un divas - LK "Rīga".Šogad čempionātā pavisam piedalījās sešas komandas no Rīgas, Jelgavas, Druvas un Liepājas.  

Championshipweekend 8.- 9. jūnijs 

8. jūnijs Rīgas 49. vsk., K. Valdemāra 56
Pusfināls 1 12:00 LK "Rīga"  - LK "LIBAVA"
Pusfināls 2 14:00  LK "Druva dynamite" - LK "RJTC"

Pusfināls 3 16:00 Mītavas LK - LK "Archerslacrosse" 

9. jūnijs Rīga, Ķeizarmežs
Cīņa par bronzu 11:00: pusfināla 2 zaudētājs - pusfināla 3 zaudētājs
Fināla spēle 13:00: pusfināla 2 uzvarētājs - pusfināla 3 uzvarētājs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi