Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Nurmagomedovs piedraud atstāt UFC, ja tiks diskvalificēts viņa komandas biedrs

Krievijas cīkstonis Habibs Nurmagomedovs piedraudējis atstāt UFC, ja jauktās cīņas mākslas (MMA) cīņu rīkotāji diskvalificēs viņa komandas biedru Zubairu Tuhugovu par sitienu īram Konoram Makgregoram nekārtību laikā pēc sestdien Lasvegasā notikušās cīņas.

Jau ziņots, ka Nurmagomedovs "Ultimate Fighting Championship 229" šovā pieveica skandalozo Makgregoru, saglabājot čempiontitulu vieglajā svarā un pēc cīņas sarīkojot arī ievērojamas nekārtības.

Pēc uzvaras Nurmagomedovs nespēja nomierināties un izlēca no ringa, dodoties pārmācīt Makgregora komandas pārstāvi, kurš krievu verbāli izaicinājis visas cīņas laiku.

Tikmēr ringā palikušajam Makgregoram uzbruka Nurmagomedova komandas pārstāvji, starp kuriem bija Tuhugovs.

Tuhugovam, kurš nāk no Čečenijas, vēlāk oktobrī bija plānota cīņa ar Makgregora komandas biedru Artjomu Lobovu, taču tā tika atcelta.

"Ja jūs izlemsiet diskvalificēt Tuhugovu, jums jārēķinās ar to, ka arī es aiziešu," Nurmagomedovs paudis savos sociālajos tīklos. "Mēs Krievijā nekad nepametam savus brāļus. Ja jūs viņu diskvalificēsies, neaizmirstiet nosūtīt man pārtrauktu līgumu, citādi es to lauzīšu pats."

"Jūs atcēlāt Zubaira cīņu un vēlaties viņu atbrīvot tikai par to, ka viņš iesita Konoram. Taču neaizmirstiet, ka Konors manam brālim sita pirmais. Vēlreiz noskatieties video," uzsvēra Nurmagomedovs.

Sestdienas cīņas rīkotāji pagaidām ieturējuši Nurmagomedovam paredzēto divu miljonu ASV dolāru (1,7 miljoni eiro) prēmiju, kamēr notiek izmeklēšana par nekārtībām pēc pieminētā dueļa.

"Varat atstāt sev šo naudu," paudis Nurmagomedovs. "Ceru, ka tā neiesprūdīs jums rīklē. Mēs aizstāvam savu godu, kas ir pats svarīgākais."

Nurmagomedovs varētu tikt sodīts un saņemt diskvalifikāciju par savām darbībām, lai gan UFC prezidents Dana Vaits sacīja, ka tituls sportistam atņemts netiks.

Aprīlī Ņujorkā Makgregors iemeta Nurmagomedova autobusa logā metāla gabalu. Tagad Krievijas cīkstonis retoriski vaicā, kādēļ nevienu nediskvalificēja par šādu uzbrukumu, kurā tika bojāts autobuss un savainoti vairāki cilvēki.

Tāpat viņš paudis neizpratni, kādēļ par sestdien izraisītajām nekārtībām sodīti tikai vienas nometnes pārstāvji, lai gan piedalījušās abas puses.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi