Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

papildināta - Krista Puisīte sasniedz Latvian Open rekordu un pārņem vadību starptautiskajā golfa turnīrā

Krista Puisīte sestdien Rīgā sasniedza "Latvian Open" 17 gadu vēsturē labāko rezultātu atsevišķā kārtā un pārņēma vadību starptautiskajā amatieru golfa turnīrā, kļūstot par līderi sieviešu konkurencē.

"Ozo Golf Club" laukuma 18 bedrītes Krista Puisīte izspēlēja ar 65 sitieniem jeb septiņus sitienus zem teorētiski nepieciešamās normas (PAR), kas līdz šim nevienai spēlētājai Latvijas prestižākajā turnīrā nebija izdevies. Kristas Puisītes rēķinā bija viens īgls (ar -2 zem PAR izspēlēta bedrīte), septiņi bērdiji (ar -1 zem PAR izspēlētas bedrītes) un divi bugiji (ar +1 virs PAR izspēlētas bedrītes).

Divu dienu summā pērnā gada "Latvian Open" čempiones rezultāts ir -3 zem PAR, kas Teksasas valsts universitātes studentei ļauj par četriem sitieniem apsteigt tuvāko sekotāju - savu jaunāko māsu Māru Puisīti, kura bija dalītās līderpozīcijās pēc pirmās sacensību dienas.

Māra Puisīte otrajā kārtā finišēja ar PAR atbilstošiem 72 sitieniem, savukārt otra līdzšinējā līdere izraēliete Hadasa Libmane pēc 74 sitienu rezultāta summā ar +3 virs PAR ir trešā.

Vīriešiem vadību saglabāja beļģis Matiass Bēsmanss, taču pēc ne tik veiksmīgas spēles otrajā kārtā, izdarot 77 sitienus (+5 virs PAR), viņa rezultāts summā ir PAR atbilstoši 144 sitieni. Par diviem sitieniem atpaliek lietuvietis Kornelijs Baļukonis, bet labākais no Latvijas golferiem Dāvis Puksts pirms sacensību noslēguma dienas ir piektais ar kopējo rezultātu +6 virs PAR. Otrajā kārtā Puksta rezultāts bija 74 sitieni (+2 virs PAR).

Piedaloties 14 valstu spēlētājiem, “Latvian Open” startēja 100 kungu un 21 spēlētāja dāmu ieskaitē. Pēdējā kārtā svētdien cīņu turpinās 60 vīrieši un 18 sievietes, tādējādi laureāti kļūs zināmi 54 bedrīšu summā. Labākie “Latvian Open” spēlētāji gūs ieskaites punktus pasaules amatieru rangā (WAGR).

(papildināta 5.un 6.rindkopa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi