Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +1 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Par dalību olimpiskajās spēlēs Jūrmalas dome piešķirs naudas balvas Ikauniecei, Samoilovam un viņu treneriem

Jūrmalas domes deputāti domes sēdē ceturtdien nolēma piešķirt naudas balvas par dalību Londonas olimpiskajās spēlēs jūrmalniekiem Laurai Ikauniecei un Aleksandram Samoilovam, kā arī viņu treneriem, informē pašvaldība.

Abi jūrmalnieki olimpiskajās spēlēs Londonā piedalījās ar labiem panākumiem - vieglatlēte Laura Ikauniece izcīnīja 9.vietu, savukārt pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs dalītu 9.vietu ieguva, spēlējot pārī ar Ruslanu Sorokinu.

Par dalību olimpiskajās spēlēs Ikauniecei nolemts piešķirt naudas balvu 2000 latu apmērā un viņas trenerim Andim Austrupam 50%, tas ir 1000 latu apmērā.

Tādā pašā apmērā naudas balvas nolemts piešķirt arī jūrmalniekiem pludmales volejbolistam Aleksandram Samoilovam un viņa trenerim Genādijam Samoilovam.

Laurai Ikauniecei tiek piešķirta arī naudas balva 2000 latu un viņas trenerim Andim Austrupam 1000 latu apmērā par izcīnītu 3.vietu Eiropas čempionātā vieglatlētikā Helsinkos.

Naudas balvas par izciliem sasniegumiem sportā mērķis ir izteikt pateicību Jūrmalas sportistiem par viņu ieguldīto darbu un sasniegumiem un tādējādi sekmēt Jūrmalas iedzīvotāju dalību sporta aktivitātēs Latvijā un ārvalstīs.

Domes sēdē tāpat nolemts piešķirt balvas Jūrmalas pilsētas komandas dalībniekiem Latvijas III olimpiādē, paredzot godalgu par katru iegūto medaļu. Par 1.vietu sportisti saņems 100 latu, par otro vietu - 75 latus, bet par bronzu - 50 latu, savukārt treneriem paredzēta balva attiecīgi 50% apmērā. Šo balvu kopējā summa ir 9150 latu saskaņā ar minēto nolikumu

Oktobra beigās vai novembra sākumā notiks svinīgs pasākums, kurā domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis pateiksies Jūrmalas sportistiem, kuri piedalījušies Londonas olimpiskajās spēlēs, kā arī pārstāvējuši Jūrmalu Latvijas III olimpiādē un ieguvuši godalgotas vietas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi