Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pārceltā Bolotņika cīņa Golden Contract pusfinālā notiks septembra beigās Rīgā

Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks MTK Global rīkotā boksa turnīra Golden Contract pusfinālā pussmagajā svarā cīnīsies 26.septembrī Rīgā, vēsta MTK Global savā tīmekļa vietnē.

Jau ziņots, ka abas pusfināla cīņas bija paredzētas pavasarī, taču marta vidū tika atcelta uz nenoteiktu laiku Covid-19 izplatības dēļ.

Četri bokseri Hozia Bērtons, Laiams Konrojs, Ričards Bolotņiks un Seržs Mihels tiks sadalīti pusfināla pāros izlozē, kas notiks šomēnes. Tomēr ir skaidrs, ka Latvijas bokseris savu cīņu aizvadīs 26.septembrī Rīgā, to atbalstot boksera pārstāvētajam klubam "LNK Boxing".

Cīņu tiešraidē translēs IFL TV. Savukārt otrs pusfināls notiks 30.septembrī Jorkas hallē Londonā pirms fināliem pusvieglajā un otrajā vieglajā svarā. Cīņu Londonā Lielbritānijā sadarbībā ar "Matchroom Boxing" translēs "Sky Sports", bet ASV - ESPN + sadarbībā ar "Top Rank".

"Ņemot vērā faktu, ka turnīrā mums ir cīnītāji no vairākām valstīm, mums ir jāpielāgojas pašreizējiem apstākļiem pasaulē, un mēs esam nolēmuši sadalīt pusfinālu norises vietas, sadalot cīņas divās naktīs divās dažādās valstīs," saka "MTK Global" viceprezidents Džeimijs Konlans. Vadims Milovs un "LNK Boxing" palīdzēs ar izmitināšanu palīdzēs, un viņš būs mūsu pārstāvis 26.septembra šovā."

"Pusfinālā notiks intriģējošas cīņas, un stils bokseriem ir dažāds, kas vēl palielina interesi," saka Konlans. "Bolotņiks ir smagnējs ar labu sitienu, Mihels ir cīnījies olimpiskajās spēlēs, ar labiem sasniegumiem amatieros, Bērtons ir vispieredzējušākais un vispusīgākais, un Konrojam ir cīņasspars, drosme un darba ētika. Neatkarīgi no tā, kādā veidā izloze bokserus sakārtos, mums noteikti būs divas lieliskas cīņas."

Prieku par cīņas notikšanu Rīgā izteica arī "LNK Boxing" līdzdibinātājs Milovs.

"Bolotņiks ir lieliskā formā un ir gatavs tikties ar jebkuru no turnīra pusfinālistiem," viņš saka. "Mēs patiešām ticam, ka mūsu bokseris var noiet visu ceļu līdz uzvarai "Golden Contract", jo citādi es nebūtu viņu pieteicis turnīram. Tas, ka mums ir mājas priekšrocības, tagad mums dos vēl vairāk cerību sasniegt finālu."

"Pēdējo gadu laikā mēs esam smagi strādājuši, lai lielā boksa cīņas nonāktu Rīgas pilsētā. Lielu pasākumu, piemēram, "Golden Contract" un Pasaules boksa supersērijas (WBSS) notikšana Latvijai, cerams, ir tikai sākums," skaidro Milovs. "Mums šeit ir vismodernākās iespējas ar dažiem fantastiskiem cīnītājiem. Man ir liels prieks, ka vienu no viņiem varu parādīt pasaulei."

Citās cīņās 26.septembrī gatavojas startēt Mārcis Grundulis un Artūrs Ahmetovs, kurš atgriežas mājās pēc boksera karjeras uzsākšanas ASV.

Tāpat cīņu aizvadīs joprojām neuzvarētais Ukrainas smagsvars Dmitro Bezus, kurš tiksies ar itāli Emanueli Venturelli.

Jau ziņots, ka decembra vidū Bolotņiks izcīnīja Pasaules Boksa organizācijas (WBO) Eiropas čempiona titulu pussmagā svara kategorijā. Latvijas bokseris pirmajā raundā uzveica ziemeļīru Stīvenu Vordu.

30 gadus vecais Bolotņiks karjeras laikā uzvarējis 16 no 22 cīņām, septiņas no tām noslēdzot ar nokautu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi